OSKAROVKA SA STILOM

Od nje treba učiti kako se nosi čipkasta odjeća

20.06.2016 u 11:54

Bionic
Reading

Švedska glumačka senzacija Alicia Vikander, kada se ne nalazi na crvenom tepihu, jednako briljira i po pitanju urbane mode. Najnovijom kombinacijom ponovno je dokazala zašto nosi titulu jedne od najbolje odjevenih zvijezda

Novopečena oskarovka i švedska glumačka senzacija Alicia Vikander relativno je novo lice na crvenom tepihu, no prošle godine uspjela se vinuti u zvjezdane modne visine, što potvrđuje i osvajanje prvog mjesta na listi najbolje odjevenih s crvenog tepiha uglednog časopisa Vanity Fair.

Ove godine dodjelu Zlatnih lobusa očarala je u jednostavnoj ali efektnoj bijeloj haljini modne kuće Louis Vuitton, da bi zatim donijela dramu i uzbuđenje na dodjelu nagrada Screen Actors Guild u još jednoj od brojnih kreacija francuske modne kuće.

Kao što se moglo pretpostaviti, izgled švedske glumačke senzacije izvan dužnosti jednako je dobar, što je potvrdila i ovaj put kada je snimljena u šetnji Hollywoodom. Prilikom boravka u Los Angelesu, pokazala je svoje viđenje trenda prozirnih predmeta.

Po pitanju casual kombinacije nije odavala dojam manji od holivudske zvijezde zahvaljujući prozirnom crnom topu od čipke i sjajnim trapericama izraženih šavova. Dozu glamura perspektivna glumica postigla je torbicom Louis Vuitton Micro Trunk i odgovarajućim sandala s metalnim odsjajem.