irina shayk

Odlična kombinacija: Najpoželjnije tenisice nosi uz vrlo hrabru haljinu

07.06.2024 u 09:52

Bionic
Reading

Manekenka Irina Shayk ulice New Yorka pretvara u modnu pistu, čak i kad je riječ o ležernim izdanjima. Ovog puta pažnju je privukla slojevitom kombinacijom i hit tenisicama

Prilikom ležernog izlaska u New Yorku 38-godišnja Irina Shayk pokazala je kako spojiti nekoliko modnih stilova zajedno, a pritom izgledati jednostavno fantastično. Ovog puta ruska manekenka izašla je na ulice New Yorka u neobičnom izdanju. Njezin stajling sastojao se od prozirne haljine, prugaste široke košulje i Adidas tenisica.

Irina je poznata po svom istančanom ukusu i smislu za modu. Redovito oduševljava svojom stajlinzima, bilo onim glamuroznim za crveni tepih ili ultra chic i urbanim za svakodnevne izlaske. Upravo zbog toga mnogi je smatraju, uz Katie Holmes i Oliviju Palermo, jednom od glavnih street style zvijezdu u Velikoj jabuci.

  • +2
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A Irina je po pitanju mode i poprilično neustrašiva te se ne ustručava od spajanja nespojivog ili nošenja odvažnih uzoraka. Ovog puta poigrala se sa slojevitošću i prozirnim komadima. Laskavu i odvažnu crvenu haljinu asimetričnog kroja i prozirnog kroja 'ublažila' je raskopčanom prugastom košuljom zavrnutih rukava.

Prelijepa 37-godišnjakinja, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta stajling je zaokružila hit tenisicama, obožavanim modelom Adidas Samba u crnoj boji.

  • +4
Adidas Samba Izvor: Promo fotografije / Autor: Adidas promo

Radi se o tenisicama za kojima vlada neviđen hype te ih nose mnoge slavne fashionistice, uključujući Jennifer Lawrence, Emily Ratajkowski, Dakotu Johnson... Osim svestranog dizajna, odlikuje ih pristupačna cijena. Tenisice su na modnoj sceni popularnije no ikada, predvode ih retro modeli koji se nose uz sve, do haljina, kratkih hlača, suknji do tajica. A Adidasove tenisice Samba imaju nad uvjerljivu nadmoć nad drugim modelima na street style sceni te su mnoge trendseterice zbog njih odbacile potpetice i balerinke.