s potpisom deana franića

Oduševio nas je novi dizajn zagrebačkog concept storea iza kojeg stoji poznati dizajner interijera

10.09.2024 u 11:43

Bionic
Reading

Poznati dizajner interijera Dean Franić uspješno je spojio moderne elemente s toplim, neutralnim tonovima koji stvaraju osjećaj topline doma

Ulaskom u osmu godišnjicu poslovanja, Magali Concept Store dočekao je u novom ruhu. Za dizajn interijera zaslužan je Dean Franić, čija se vizija luksuznog concept stora poklopila sa željama klijenta da stvori prostor koji odiše luksuzom, a istodobno pruži osjećaj topline doma.

Visoki stropovi s obiljem svjetlosti svemu pridaju dašak modernosti, baš kao i skulpturirana rasvjeta te masivna zrcala koja održavaju formu zidova. Crni stolići avangardnog stila i asimetrične tamne pločice u savršenom su kontrastu s krem podovima i udobnim foteljama s okvirom tamnog drveta.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Poznati hrvatski dizajner interijera pojasnio je da je estetska vizija bila nadahnuta luksuznim ambijentima elitnih butika i ekskluzivnih rezidencija svjetskih metropola.

  • +3
Magali Concept Store - interijer Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Sanja Jagatić

'Korištenjem zidnih lukova, stvorili smo elegantan vizualni efekt prostranosti i raskoši. Mramorizirani zeleni i sivi oniks, kao dragocjeni materijali, dodaju dubinu i sofisticiranost prostoru. Namještaj u prostoru kombinira klasične retro elemente s modernim skulpturalnim dizajnom, stvarajući harmoničan spoj prošlosti i suvremenosti. Detalji poput police od ogledala i bogatih tkanina upotpunjuju ekskluzivni dojam prostora', rekao je dizajner interijera Dean Franić.

Sve to ipak je samo kulisa onom glavnom - bogatom asortimanu dizajnerskih komada kojima modne zaljubljenice ne mogu odoljeti.

Ponuda Magali Concept Storea zasniva se na statement komadima koje prati ženstvena silueta. Stvorili su vlastiti pogled na ženstvenost, oblikujući jedinstveni identitet svojih klijentica. Stvaraju suvremenu viziju romantizma u modi, povezuju prošlost s budućnošću, minimalizam sa seksipilom, eleganciju s lakoćom i snagu s osjećajnošću.

njezina djevojačka oaza

Zavirite u kuću u kojoj je nekad živjela Meghan Markle

Pogledaj galeriju

Veste od najfinijeg kašmira, sakoi od najkvalitetnije vune i haljine pomalo seksipilnih silueta koje pažnju privlače statement komadima, sve to ove jeseni možete pronaći u Magali Concept Storeu, na staroj adresi, ali od sada u novom ruhu.