UVIJEK PRIVLAČI POGLEDE

Oko baršuna se uvijek lome koplja, no Bezosova zaručnica ne može mu odoljeti

22.10.2024 u 14:45

  • +3

Lauren Sanchez i Jeff Bezos

Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Lauren Sanchez, zaručnica milijardera Jeffa Bezosa, rado nosi smjele kreacije koje ističu njezine obline

Lauren Sanchez zna kako se privlače pogledi, a tako je bilo i u New Yorku dok joj je društvo pravio zaručnik odjeven u kožnu jaknu i elegantne hlače.

Atraktivna brineta ponovno je bila u središtu pozornosti u odvažnom baršunastom setu koji je uključivao top korzetnog dizajna bez naramenica i elegantne hlače od iste tkanine u trendi boji kestena.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Baršun je tkanina koja svakom looku daje dašak luksuza, a jedna je omiljenih opcija i za hladnije mjesece, pa ne čudi to da se Lauren odlučila za komplet od tog materijala u efektnoj nijansi.

Riječ je o kreaciji dizajnerice Laure Basci, a ovaj zanimljiv komplet, koji je u prvi plan istaknuo njezin dekolte, zaokružila je dijamantnom ogrlicom s privjeskom u obliku križa.

LAUREN SANCHEZ

Igrala na sigurno: Ni Bezosova zaručnica nije odoljela trendu 'golih' haljina

Pogledaj galeriju

Stajling bez greške 54-godišnjakinja je upotpunila cipelama na petu i chic minijaturnom kožnom torbom. Par je uživao u mjuziklu 'Sunset Blvd' na Broadwayu, u kojem glumi Nicole Scherzinger, a predstava je, kako se već pisalo, zaradila više od milijun dolara tijekom prvog tjedna sa šest pretpremijera ranije ovog mjeseca.

Hvaljeni mjuzikl, koji traje otprilike dva sata i 35 minuta, temelji se na filmu Billyja Wildera o zvijezdi nijemih filmova Normi ​​Desmond, a publika i kritičari oduševljeni su njime.