PRIVLAČI POZORNOST

Omiljene klompe postale su mokasine: Novi adut iz Birkenstocka nosiv je cijele godine

27.09.2024 u 13:22

Bionic
Reading

Dominacija anataomske obuće Birkenstock nije završila s ljetnom sezonom. Osim klompi Boston koje obožavaju fashionistice diljem svijeta, njemački brend nudi još jedan zatvoreni tip obuće koji privlači pozornost

Nakon sandala i klompi, Birkenstock nudi i mokasine. Nazvane London, predstavljaju prikladniju verziju klompi Boston jer su nosive tijekom cijele godine.

Dostupne u prodaji u širokoj paleti boja već su uspjele zaintrigirati ljubitelje anatomske obuće s potpisom Birkenstock, a sada stiže njihova posebna verzija.

Brend Beams, osnovan danas davne 1976. godine u Tokiju, ponovno je udružio snage s Birkenstockom, što je rezultiralo nastankom posebne verzije modela London.

U odnosu na standarnu opciju, ova verzija izdvaja se gornjištem koje imitira prepoznatljivi dizajn potplata obuće s potpisom Birkenstocka.

Od antilop kože kakva krasi i modele proslavljenih klompi Boston, mokasine London nesumnjivo će pronaći put do srca ljubitelja mode i udobne obuće prije svega.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Mokasine London - dostojna zamjena za omiljene ljetne natikače

Spomenuti model dostupan je za prednarudžbu na web stranici japanskog brenda, dok se standarne verzije mokasini London mogu pronaći u web trgovini Birkenstocka, po cijeni od 140 eura.

Sandale su uža specijalinost Birkenstocka, njemačkog brenda koji posljednjih sezona naveliko koketira s luksuzom, ostvarujući unosne suradnje s renomiranim dizajnerskim brendovima.

Lagane, klasične i udobne sandale ono su što ovaj njemački brend obuće održava uspješnim već 250 godina. No njegov izbor obuće ide daleko dalje od ljetnih natikača, što svakako potvrđuju mokasine nazvane po britanskoj prijestolnici.

  • +16
Birkenstock 1774 Izvor: Promo fotografije / Autor: promo