U DUHU 60-IH

Omiljeni ljetni uzorak dominirao izdanjem Scarlett Johansson

09.07.2024 u 17:48

  • +6

Scarlett Johansson

Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon što je prošlog ljeta u svjetskim kinima dominirala Margot Robbie u ulozi Barbie, ovogodišnju ljetnu sezonu sprema se obilježiti još jedna holivudska plavuša

S kolegom Channingom Tatumom, slavna Scarlett Johansson zvijezda je nadolazeće dramedije 'Fly Me to the Moon', s radnjom smještenom u prvoj polovici 1969. godine.

Film u režiji Grega Berlantija fokusiran je na američku svemirsku misiju Apollo 11 koja je dovela prve ljude na Mjesec, a svoju svečanu premijeru ovog tjedna imao je u New Yorku.

Poput brojnih kolegica predvođenih ikonom stila Zendayom, 39- godišnja Johansson svoje modne odabire također prilagođava projektima koje promovira.

Modni duh 60-ih na premijeri filma tako je uhvatila pripijenim kompletom u znaku prepoznatljivog uzorka gingham – simbola francuske pokrajine Vichy.

Iako su ga u popularnosti na modnoj sceni posljednjih sezona nadmašili neki drugi, uzorak gingham i dalje posebno zablista u ljetnim mjesecima, a pritom ga krasi neodoljivi retro šarm.

Chic komplet stvoren od uskog topa s halter ovratnikom i duge suknje, u kakvom je zablistala Johansson, djelo je talijanske modne kuće Prada za koju nastupa u ulozi zaštitnog lica.