DIANE I NORMAN

Modno usklađeni: Poznati par sve je bacio u drugi plan

25.06.2024 u 08:14

  • +2

Diane Kruger i Norman Reedus

Izvor: Profimedia / Autor: LAURENT VU / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Modna biblija Vogue ovog vikenda je na pariškom Place Vendômeu priredila modni spektakl za pamćenje

Velikom modnom revijom, Vogue je obilježio početak novog Tjedna visoke mode, proslavo 100 godina mode i sporta, ali i najavio nadolazeće Olimpijske igre u francuskoj prijestolnici.

  • +43
Vogue World u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Geoffroy VAN DER HASSELT / AFP / Profimedia

Sasvim očekivano, ovaj jedinstveni događaj obilježila su i brojna poznata imena iz svijeta showbiznisa, poput njemačke glumice Diane Kruger i njezina partnera, američkog glumca Normana Reedusa.

Poznati holivudski par brojne je uspio zasjeniti na crvenom tepihu ove spektakularne revije u Parizu, što im je pošlo za rukom u crnim izdanjima.

I dok je 55- godišnja zvijezda serije 'Živi mrtvaci' osvanula u crnoj košulji i hlačama sa kultnim Wayfarer modelom naočala brenda Ray-Ban, slavna Njemica plijenila je seksepilom u čipki i hit uzorku iz 90-ih.

Za stajling 47- godišnje Kruger pobrinuo se stilist Harry Lambert, a za nju je odabrao kreaciju s potpisom brenda Nina Ricci. Slavna Njemica nosila ju je poput modela na modnoj pisti, sa najlonkama cvjetnog motiva, koji je krasio i zavodljivi bodi.

Njega je nosila u kombinaciji s minicom visokog struka, sa detaljem volana i pinstripes uzorkom, čija popularnost na modnoj sceni i dalje ne blijedi.

Već dovoljno upečatljivo izdanje Diane je uz Lambertove sugestije učinila dodatno chic i seksepilnim s dodatkom crnog pokrivala za glavu, s detaljem mrežice koja je prekrivala polovicu lica.