na crvenom tepihu

On njoj ne može odoljeti: Richard Gere toliko je bio oduševljen svojom suprugom da je kleknuo pred svima

02.09.2024 u 11:18

Bionic
Reading

Richard Gere želi da svijet zna koliko obožava svoju suprugu Alejandru Silvu. Par se prošetao crvenim tepihom u Veneciji povodom premijere filma 'Wolfs', a slavni glumac se u jednom trenutku pred svima naklonio svojoj supruzi

Venecijanski filmski festival ove godine donio je posebnu dozu glamura i upečatljivih trenutaka na crvenom tepihu. Na premijeri filma 'The Wolf' posebnu pažnju privukao je jedna vrlo glamurozan par – 75-godišnji Richard Gere i njegova zanosna supruga, 41-godišnja Alejandra Silva.

Izraz ljubavi pred svima

U jednom trenutku Richard Gere, kojem je karijeru obilježila uloga u filmu 'Zgodna žena', kleknuo je i pružio desnu ruku prema nasmijanoj Alejandri, koja je ganuto prihvatila ekstravagantnu gestu svog supruga.

  • +8
Richard Gere i Alejandra Gere Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Gere je čak i spustio glavu u tom dramatičnom iskazu ljubavi, što je navelo okupljene oko crvenog tepiha, pa čak i sigurnosne službenike da izvuku svoje telefone i snime taj romantični trenutak.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Spektakularan izgled

A dok su svi pogledi bili usmjereni prema njima, nikome nije promaknuo Alejandrin blistav izgled. U drapiranoj i asimetričnoj haljini s jednom debljom, a drugom tanjom naramenicom, Alejandra je izgleda spektakularno. Haljina stegnuta u struku bila je vrlo laskava, a poseban detalj činio je donji dio u obliku volumiozne suknje na preklop čiji je prorez otkrivao Alejandrine vitke noge i sjajne cipele – bijele sandale visokih potpetica ukrašenih remeničića.

Bračna idila od 2018.

Inače, Richard Gere i Alejandra Silva, koji su se vjenčali u travnju 2018. i imaju dvoje djece, Alexandera (5) i još jedno dijete (3), čije ime nije javno otkriveno, maksimalno su iskoristili svoj posjet godišnjem filmskom festivalu. Par je istog dana prisustvovao godišnjoj amfAR Gala svečanosti, također održanoj u Veneciji, s Gereovim sinom Homerom (24), kojeg je dobio u braku s bivšom suprugom Carey Lowell.

  • +15
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Primo Barol / AFP / Profimedia

Gere, koji je također očuh Silvinog sina, Alberta (9), na prestižnoj amfAR Gala svečanosti bio je nagrađen i amfAR-ovom nagradom Award of Inspiration.