izgleda prekrasno

Ona je kraljica crvenih tepiha: Kate Hudson je oličenje glamura

07.10.2024 u 11:13

  • +2

Kate Hudson

Izvor: Profimedia / Autor: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Bionic
Reading

Popularna glumica Kate Hudson odjenula je prekrasnu haljinu i uveličala 20. godišnjicu rada zaklade za mentalno zdravlje koju vodi njezina majka, slavna Goldie Hawn

Kate Hudson oduvijek je znala kako se rade sjajni glamurozni outfiti! Još otkako se pojavila u filmu 'Kako se riješiti frajera u deset dana' sa svojom ženstvenom žutozlatnom haljinom, Hudson je pravo oličenje glamura na crvenim tepisima diljem svijeta.

Ni ovaj put lijepa glumica nije razočarala pa se na gala događaju svoje majke Goldie Hawn pojavila u prekrasnoj svjetlucavoj haljini.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Haljina koja odgovara uz njezinu put

Svjetlucava haljina u boji leda osvaja svojom nježnošću i elegancijom, a glumici sjajno stoji jer svojom nijansom boje leda ističe njezinu svijetlu put.

Haljina s vezanjem oko vrata ostavlja otvorena leđa, što je glumica spremno pokazala pozirajući zadovoljna svojim izgledom. Osim golih leđa, Hudson se odvažila i na visoki prorez koji otvara pogled na noge i cipele u nude boji.

Inače, Kate je svojim dolaskom uveličala zabavu povodom 20 godišnjice osnutka zaklade za mentalno zdravlje MindUP koju je osnovala Goldie Hawn. Tako su na Beverly Hillsu godišnjicu obilježile Goldie Hawn, Kate Hudson, a pridružila im se i Demi Moore.

Kombinacija iz modne noćne more

Opet su u modi: Koledžice i bijele čarape malo tko bi se usudio nositi, ali ne i kći slavnog glumačkog para

Pogledaj galeriju