NEODOLJIVI MODEL

One su poput nakita na vašim stopalima: Ako kupujete jedne sandale ovoga ljeta neka to budu ove

05.06.2021 u 19:03

Bionic
Reading

U mnoštvu sandala, pronašli smo najudobnije i najefektnije, a svima je zajedničko jedno – izgledaju poput nakita na vašim stopalima, a sve zahvaljujući neodoljivom detalju

Ako kupujete jedne sandale ovoga ljeta neka to budu udobni, ravni model sa zlatnim metalnim detaljem. Vjerujte, nećete pogriješiti. Ljeto 2021. bit će u znaku udobnih modela sandala s chic pomakom.

Definitivno su najpoželjnije one s potpisom dizajnera J.W. Andersona koje krasi predimenzionirani zlatni lanac, a u kojima su se do sada prošetali Dua Lipa, Katie Holmes, Marc Jacobs, Emma Corrin, Tracee Ellis Ross…

  • +18
Ravne sandale s metalnim detaljem Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Irski dizajner uspio je savršeno spojiti udobne cipele i nakit, a taj je model inspirirao i high street brenodve koji su izbacili slične modele. Nama je za oko zapeo model daleko prihvatljivije cijene od one s kojom dolaze Andersenove sandale, a nalaze se u ponudi Uterqüea, španjolskog brenda u sklopu Inditexa, kojem mnogi smatraju sofisticiranijom verzijom Zare.

Ako vam je detalj predimenzioniranog zlatnog lanca malo previše, tu su i malo suptilniji modeli kakve u svojim aktualnim kolekcijama nude vodeći dizajneri današnjice. Svima im je zajednički zlatni metalni detalj u obliku kopče ili ukrasa, koji će se savršeno slagati s ljetnim preplanulim tenom.