NAGRADNJAČE

Osvoji i ponesi Zimsko kuhano vino na skijanje!

27.12.2016 u 10:05

Bionic
Reading

Tko o čemu? Mi bi malo o skijanju! Ako ste među onima koji će prve dane Nove godine provesti na jednoj od skijaških destinacija imamo iznenađenje za vas. Pronađete li još malo mjesta među opremom, stvarima i svemu što ste spakirali za zimske praznike mogli bi na zasluženi odmor ponijeti i Zimsko kuhano vino

Bag in Box pakiranje Zimskog kuhanog vina idealan je suputnik koji neće zauzeti puno mjesta prilikom pakiranja, a pružit će veliko zadovoljstvo po dolasku na odabranu destinaciju. Priprema Zimskog kuhanog vina iznimno je jednostavna. Vino je u proizvodnji termički obrađeno te aromatizirano klinčićem, cimetom, vanilijom i narančom, a budući da je već kuhano i ohlađeno pakirano potrebno ga je zagrijati na temperaturi od 45 do 50 stupnjeva Celzijusa i spremno je za konzumaciju.

Najbolje ga je konzumirati u dobrom društvu, a jedini problem na koji možete naići je koje odabrati, bijeli chardonnay ili crni cabernet sauvignon. No to će se, vjerujemo, lako riješiti!
Točno odgovorite na pitanje, pošaljite nam svoje podatke i termin u kojem odlazite na skijanje i možda ćete baš vi morati pronaći malo mjesta za Zimsko kuhano vino. Darujemo vam 3x3 pakiranja Zimskog kuhanog vina uz koje će praznici na snijegu biti još bolji, a dobitnici su Marica Parać, Igor Miloš i Norma Šafar.

O Zimskom kuhanom vinu

Priča o posebnoj ponudi kuhanog vina krenula je od želje da se promrzlim gostima u zimskim mjesecima ponudi okrepljujući napitak uz kojeg se neće samo ugrijati nego i uživati u svakom gutljaju. Stoga je, pod okriljem brenda Zimsko kuhano vino, pripremljen i proizveden jedinstveni proizvod u Hrvatskoj koji nudi kvalitetno crno i bijelo kuhano vino, odnosno crni cabernet sauvignon te bijeli chardonnay.

Prepoznatljivost brenda je osim u kvaliteti, i u ambalaži koja je nositelj Red Dot nagrade za dizajn ambalaže 2015. godine te upotpunjuje cjelokupni doživljaj ispijanja kuhanog vina i druženja uz tople zimske arome. Dizajn ambalaže potpisuje dizajnerica Romana Kajp.

Pokretačka snaga ovog projekta je želja da se Zagrepčanima i gostima grada ponudi kvalitetno vino koje tijekom sezone neće mijenjati kvalitetu i arome. Samo u Zagrebu Zimsko kuhano vino možete kušati u više od 150 barova, a neizostavna je ponuda i ovogodišnjeg Adventa. Dobar glas se daleko čuje pa se Zimsko kuhano vino uz Zagreb prodaje i u Dubrovniku, Šibeniku, Splitu, Zadru i Istri, a pokrenut je i izvoz u Sloveniju.

Iza Zimskog kuhanog vina stoji tvrtka Dobra berba koja već nekoliko godina uspješno posluje na hrvatskom tržištu. Tvrtka se bavi preradom grožđa na lokaciji u Svetoj Jani, a vinificira sorte graševine, rajnskog rizlinga, traminca, sivog pinota, chardonnayja, cabernet sauvignona i cuvee te ih prodaje diljem Hrvatske.

Sve informacije o Zimskom kuhanom vinu možete pronaći na službenoj web i Facebook stranici brenda te na Instagram profilu.