za cijelu obitelj

Osvojite ulaznice za nevjerojatne Hot Wheels ® Monster Trucks avanture u Ljubljani

23.03.2022 u 14:58

Bionic
Reading

Hot Wheels Monster kamioni prvi put u Sloveniji, 26. ožujka 2022. u 11:30 i 18:30 te dodatni show 27. ožujka u 11:30 u Areni Stožice u Ljubljani

Najveća svjetska tvrtka za događanja i koncerte Live Nation, Raycom-Legacy Content Company i Charm-Music, u suradnji s Mattelom, Inc., dolaze u Europu s novom, već 5. europskom turnejom Hot Wheels - Monster Trucks Live Tour. U sklopu toga će prvi put u povijesti posjetiti Sloveniju s potpuno novim kamionima! Ova popularna svjetska zabava za cijelu obitelj zakoračit će na europsko tlo 3. siječnja 2022. u Glasgowu u Velikoj Britaniji te će nastaviti svoj put kroz mnoge europske zemlje; 26. ožujka 2022. karavana iznimno atraktivnih kamiona stat će i u Ljubljani, u Areni Stožice, što je najbliže hrvatskoj publici na ovoj turneji. Zbog velikog interesa organizatori su odlučili dodati još jedan show, u nedjelju, 27. ožujka 2022. u 11.30!

Pretprodaja ulaznica za ovaj izniman spektakl dostupna je na www.eventim.hr i na svim ovlaštenim prodajnim mjestima. Dječje ulaznice bit će dostupne već od 17,60 eura, a tu su i posebne VIP ulaznice koje će vam pružiti još potpunije iskustvo. Prije svakog događaja bit će vremena i za Crash Zone, gdje će ograničeni broj posjetitelja moći pogledati vozilo na licu mjesta, na parteru.

Hot Wheels Monster Trucks Live dolazi u Europu i po prvi put u Sloveniju s više kamiona nego ikada prije. Potpuno novi kamion Mega Wrex je 12 metara duga konstrukcija nalik dinosauru koju pokreće 1800 konjskih snaga. Gledatelji će imati priliku doživjeti i Bigfoot Midwest Madness™, koji je nastao kao rezultat suradnje Hot Wheelsa i Bigfoot Collaborations®. Race Ace™ također će se pridružiti europskoj turneji s prepoznatljivim plamenom brenda Hot Wheels.

Na spektaklu će biti i posebne atrakcije: automobilska lastavica, gorući i transformirajući robot Megasaurus, kao i motocross Freestyle zvijezde. Na uzbudljivom sajmu automobila vidjet ćete i kultne Hot Wheels akrobacije, skokove i spektakularne padove Monster Trucksa tijekom natjecateljskih poraza, pobjeda i borbi. Tijekom europske turneje posjetitelji će imati ekskluzivnu priliku vidjeti prave verzije Hot Wheels igračaka čudovišta, uključujući iznimno popularne: Bone Shaker™, Tiger Shark, V 8 Bomber™ i Demo Derby.

Hot Wheels Monster Trucks Live su također poznati po popularnoj Crash Zone Pre-Show partyju; koji kreće 2,5 sata prije svakog showa. To je također jedinstvena prilika da zakoračite u Arenu i izbliza pogledate nevjerojatnu strukturu i veličinu Hot Wheels Monster Trucksa. Ovaj dan moći ćete doživjeti i više uz posebne adrenalinske VIP pakete koji osim odlične pozicije za gledanje ovog spektakla uključuju i obilazak Monster Truck showa, poklone i još mnogo toga. Više informacija dostupno je na https://vipnation.eu/hotwheelsmonstertruckslive.

Hot Wheels je najprodavanija igračka na svijetu s više od 16,5 automobila prodanih svake sekunde, a čini se da potražnja za njima neće nikuda otići u skorije vrijeme jer se za show Hot Wheels Monster Trucks Live traži karta više! Vidimo se u Areni Stožice 26.3.2022.!

"Nadamo se da će roditelji i djeca i biti oduševljeni Hot Wheels Monster Trucks Live showom.", rekla je Julie Freeland, viša direktorica Mattela. "Franšiza, koja je bila vrlo uspješna u poticanju istraživačkog duha kod djece, omogućila je obiteljima da zajedno dijele ljubav prema Hot Wheelsu i jedva čekamo da ovog proljeća donesemo turneju po novim europskim gradovima."

Viši potpredsjednik Touring, International Music, Live Nation, Tim McWilliams rekao je: „Kao najveća kompanija za zabavu na svijetu, bili smo dio mnogih nevjerojatnih događaja, ali posebno smo uzbuđeni što radimo na Hot Wheels Monster Trucks Live projektu, koji okuplja uzbudljive, obiteljsko orijentirane spektakle s kultnom robnom markom Hot Wheels.”

“Doživjeli smo neviđeni uspjeh 2020. kada smo obožavateljima doveli prvu turneju Hot Wheels Monster Trucks,” rekao je Ken Hudgens, predsjednik i izvršni direktor Raycom-Legacy Content Company. "Uzbuđeni smo što nastavljamo raditi s Live Nationom, povećavamo našu globalnu prisutnost i uključujemo novu publiku u neusporedivu zabavu uz dubinsko Hot Wheels iskustvo."

Sigurnost je ključna za Mattel, Raycom-Legacy i Live Nation, kako za zaposlenike tako i za posjetitelje. U Mattelu sa zadovoljstvom donose Hot Wheels događaje u okviru strogih lokalnih sigurnosnih smjernica i propisa.

Više na: www.hotwheelsmonstertruckslive.com

Cijene ulaznica već od 17,60 €!

PRETPRODAJA ULAZNICA:

www.eventim.hr i svim ovlaštenim prodajnim mjestima u Hrvatskoj.

Dostupna je i vrlo ograničena količina VIP PAKETA:

VIP PAKET 1 uključuju:

  • Najskuplja ulaznica na donjoj tribini;
  • Hot Wheels Live Monster Truck zastava;
  • Ekskluzivna Hot Wheels Live Monster Truck akreditacija;
  • Pristup osoblju i prodajnom mjestu licenciranih proizvoda.

VIP PAKET 2 uključuje:

  • Ulaznica u prvom redu donje tribine za gledanje spektakla Hot Wheels Monster Truck Live;
  • Pristup Hot Wheels Monster Truck zoni sudara;
  • Vođeni obilazak iza kulisa i ekskluzivni susret (meet & greet) s vozačima i kamionima;
  • Hot Wheels Monster Truck u ekskluzivnom VIP prezentacijskom paketu;
  • Ekskluzivna Hot Wheels Live Monster Truck akreditacija;
  • Pristup osoblju i prodajnom mjestu licenciranih proizvoda.
  • Više informacija na: https://vipnation.eu/hotwheelsmonstertruckslive.

Matineja (26. 3. i 27. 3. 2022)

  • CRASH ZONE 09:00
  • OTVARANJE ULAZA: 10:30
  • SHOW 11:30 – 13:30 (s 20-minutnim odmorom)

Poslijepodnevni show (26. 3. 2022):

  • CRASH ZONE 16:00
  • OTVARANJE ULAZA: 17:30
  • SHOW 18:30 – 20:30 (s 20-minutnim odmorom)

Nećete moći ući u Crash Zone bez redovne ulaznice za događaj.

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za Hot Wheels ® Monster Trucks show (27. ožujka u 11:30 u Areni Stožice u Ljubljani - mjesta su na donjim tribinama), a dobitnici su Goran Crvelin i Jasminka Bobinac.