POPUT PRINCEZE

Ova bajkovita haljina kao stvorena je za Oliviju

08.05.2015 u 09:56

Bionic
Reading

Lijepa Olivia Palermo već je neko vrijeme u središtu pozornosti modnog svijeta, a mnogim je djevojkama i ženama neiscrpna inspiracija zbog svog fantastičnog stila

Njezine modne kombinacije uvijek odišu profinjenošću i luksuzom, a štogod da odjene,  izgleda prelijepo.

Status modne imperatorice Olivia je potvrdila na događanju pod nazivom New York City Ballet Spring Gala, na kojem je bila u središtu pozornosti u bajkovitoj dugoj haljini rezanoj ispod grudi s potpisom modne kuće Valentino.

Graciozna fashionistica dobila je mnoge komplimente na račun ove romantične haljine, a prekrasnu kreaciju ukrašenu sitnim cvjetovima upotpunili su ležerna frizura i diskretan make-up.

Iako su obično nerazdvojni, Olivia ovoga puta nije bila u društvu svog markantnog supruga, njemačkog manekena Johannesa Huebla.

Inače, ovaj po mnogima najljepši slavni par angažirao je i Tommy Hilfiger za novi ljetni projekt. Olivia i Johannes pojavit će se u Hilfigerovoj ljetnoj kampanji te će predstaviti svoje omiljene komade odjeće.
 
'Prava je inspiracija raditi s modnim ikonama, a njih dvoje nose posebnu energiju i sjajan osjećaj za stil. Ne boje se modnih eksperimentiranja i odlično spajaju klasično s modernim', poručili su iz Hilfigera.