kristin davis

Ova haljina zasjenila je čak i Carrie Bradshaw; pronašli smo slične za manje od 50 eura

12.07.2024 u 11:15

Bionic
Reading

Mnogima omiljena Charlotte York nosila je haljinu koja je prava oda ljetu, koliko dizajnom, toliko i ženstvenim krojem

Snimanje treće sezone serije HBO-ove 'I tek tako...' očekivano se pokazalo kao vrelo inspiracije. I dok iz dana u dan pratimo u čemu je osvanula Sarah Jessica Parker kao obožavana Carrie Bradshaw, sada se u prvom planu našla Kristin Davis.

Slavna glumica je u ulozi Charlotte prošetala ulicama New Yorka u divnoj mornarskoj midi haljini s bijelim i plavim prugama, ali i chic povezom oko struka obogaćenim mašnicom s vezicama.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Kvadratni izrez, šire naramenice te suknja A-kroja svemu su dali prizvuk elegancije i otmjenosti, zbog čega je lik hit televizijske serije, koji slovi za daleko najtradicionalniji, ovaj puta nadmašio čak i Carrie.

Kristin Davis u ulozi Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Charlotte smo navikli gledati u Burberry komadima s printevima te preppy Ralph Lauren džemperima, ali čini se kako je upravo ljetna moda ono u čemu najviše blista. Posebno kada stajling nadogradi divnim modelom cipela kao što je sada bio slučaj.

Nosi se mornarski stil

Naime, zvijezda serije nosila je limun žute stiletto cipele tankih remenčića i romantičnog vezanja oko gležnjeva, a dizajnirao ih je Christian Louboutin. Sve je nadogradila žutom torbicom istog brenda, ogrlicom Jean Schlumberger, narukvicom s čvorom te naušnicama u obliku kolutova.

Za njenu prekrasnu haljinu zaslužna je novozelandska modna dizajnerica Emilia Wickstead, a cijelu modnu kombinaciju potpisuju stilisti Molly Roger i Danny Santiago, prenosi Vogue. Ovo izdanje samo je potvrda popularnosti mornarskog stila koji je novi mikrotrend ljeta 2024., a slične haljine možete pronaći i u brojnim popularnim trgovinama za manje od 50 eura.