sarah jessica parker

Ne izlazi iz njih: Ni najljepše sandale ne mogu se mjeriti s ovim 'ružnim' cipelama

05.07.2024 u 14:50

Bionic
Reading

Stajlinzi Sarah Jessice Parker na snimanju nadolazeć3 sezonu hit HBO Max serije 'I tek tako..' uključuje neke popularne ljetne trendove 2024. A prema svemu sudeći, ono što svakako morate imati u ormaru je – par dobrih klompi

Dok je snimala nastavak kultne televizijske serije u, pogađate, New Yorku, glumica Sarah Jessica Parker nosila je kombinezon od obojenog trapera preko bijele bluze koji je krasio vrlo originalan print sa slikom stare karte podzemne željeznice. Bluza, koju je dizajnirao Dolce & Gabbana, dolazi u modelu ne samo sa kartom podzemne željeznice u New Yorku, već i podzemne karte drugih kultnih gradova poput Londona i Tokija.

Izborom upečatljive košulje kostimografi serije Molly Rogers i Danny Santiago suptilno su skrenuli pozornost s vrućeg ljetnog trenda, kombinezona. Naime, tijekom 2024. kombinezoni su postali neka vrsta kameleonskog trenda, koji se mogu prilagoditi baš svakoj prilici i stilu. Vrlo brzo su ih u svoju garderobu uvrstile Katie Holmes i Olivia Wilde.

  • +6
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Katie je odlučila stilizirati svoj kombinezon s baršunastim Mary Jane cipelama, hlačama i kaputom, dok je Olivia odabrala bijelu majicu bez rukava i sandale s otvorenim prstima. Sofia Richie Grainge također se priklonila trendu ljetnih kombinezona, oslanjajući se na par vojničkih zelenih kombinezona kao dio svoje ljetne trudničke garderobe.

A minimalistički ljetni stil Carrie Bradsaw stilisti su 'podigli' predivnim Rene Caovilla kristalima optočenim slingback sandalama koje se prodaju po cijeni od 1660 dolara. Ipak, kad bi se ugasile kamere Sarah je brzo lijepe sandale zamijenila znatno udobnijom alternativom – drvenim klompama u sivoj boji. Naime, kako je već prije pokazala, dok u kultnoj seriji 'Seks i grad' troši bogatstvo na cipele s potpisom Manola Blahnika, glumica Sarah Jessica Parker za razliku od Carrie Bradshaw koju godinama utjelovljuje pokazala se nepokolebljivom obožavateljicom udobnih klompi. Nakon crnog modela, sada je i pokazala i sivi model.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

A s jačanjem popularnosti boho chic estetike ovaj modelu 'ružne' obuće na modnoj sceni postaje sve popularniji. U prilog tome govori i komercijalni uspjeh modela Boston s potpisom njemačkog brenda Birkenstock, koji ne silazi sa liste želja brojnih trendseterica.