LJEPOTA jednostavnostI

Ova je nijansa laka za nokte osvojila sve

24.04.2017 u 13:41

Bionic
Reading

Jarke nijanse lakova za nokte više nisu hit. U ljetu ćemo ove godine uživati s pedikurom i manikurom u neutralnoj bež nijansi. Ova je nijansa laka pokorila društvene mreže i zamijenila tipične ljetne jarke boje, a evo i zašto

Essie je izbacio novu nijansu laka za nokte naziva topless and barefoot, a koja je preplavila društvene mreže u rekordnom roku. S obzirom na to da je ljeto odmah iza ugla, čovjek bi pomislio da je riječ o nijansi poput pink ili koraljne, no ipak se ne radi o upečatljivoj boji.

Boja koja će dominirati ljetom 2017. nježna je bež nijansa. Pinterest je izvijestio da su pretraživanja nude nijansi lakova za nokte porasla za čak 800 posto. Možemo razumjeti zbog čega su neutralne nijanse lakova toliko popularne među ženskom populacijom. Pretražite li Pinterest s ključnim riječima nude nails, možete danima prelistavati fotografije.

#Essie {Topless & Barefoot} with 1 coat of {Sugar Daddy} to top it off 💕

Objavu dijeli Hannah Jo (@hjs_nails)

Razlog zbog kojeg su neutralne nijanse toliko popularne taj je što savršeno odgovaraju svakom tonalitetu kože. Osim što daju prirodan i njegovan izgled, ove nijanse odlična su podloga za iscrtavanje noktiju, odnosno nail art.

🌷 #flowers#nailsart#essie#pinknails#mintgreen#mintgreennails#nailsaddict#besutynails#manicure#nailspolish

Objavu dijeli Beauty Nails (@beautynailscasual)

Također, nježne nijanse lakova duže traju, odnosno duže odaju dojam urednih noktiju, s obzirom na to da se ispucali lak teže zamijeti nego u slučaju tamnih nijansi, a i, budimo realni, lakše ga je nanijeti upravo zbog toga što su greške teže uočljive.

Dobra vijest za sve ljubiteljice ove nijanse ta je da nijansu topless and barefoot mogu pronaći i u gel verziji.

Još jedna popularna nude nijansa, pogotovo među mladenkama, lak je za nokte Essie Ballet Slippers koji, za razliku od nijanse topless and barefoot koja ima prizvuk ružičaste, više vuče na mliječnu nijansu.