REP MOŽE BITI GLAMUROZAN

Ova jednostavna, a zavodljiva frizura novi je hit

24.02.2015 u 14:47

  • +3

Glamurozni repovi na dodjeli Oscara

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Holivudske ljepotice poput Dakote Johnson, Jenne Dewan i Jennifer Lopez na ovogodišnjoj dodjeli Oscara pokazale su da i jednostavna frizura poput repa može izgledati itekako glamurozno

Lijepe dame ostavile su nas bez daha svojim haljinama, maštovitim stajlinzima i odličnim frizurama, a modnim znalcima nije promaknulo to da su se mnoge odlučile za - kosu skupljenu u konjski rep.

Frizura koja je dosad bila rezervirana za dnevne varijante sve se češće može vidjeti i na svečanim događanjima.

Ova jednostavna frizura i na crvenom tepihu može izgledati itekako glamurozno, a najbolji su dokaz za to ljepotice s ovogodišnje dodjele Oscara. Zvijezda '50 nijansi sive' Dakota Johnson isfurala je trendi varijantu konjskog repa, a latino diva Jennifer Lopez oduševila je svojim bujnim repom.

Dakako, ovom se trendu pridružila i uvijek osebujna Lady Gaga noseći rep ukrašen cvjetovima. Komičarka Leslie Mann bila je neodoljiva sa šarmantno raskuštranim niskim repom.

Oko svečanije varijante konjskog repa treba se malo potruditi, kažu stilisti za kosu. Prije svega morate je isfenirati ravno i nanijeti gel od vrha prema dolje. Zatim je skupite u čvrst rep točno na kruni glave, pazeći da nema neposlušnih vlasi. Od svezanog repa uzmite dio i omotajte ga kako biste sakrili gumicu za kosu. Stavite malo seruma za zaglađivanje, a kosu koja je u repu za završni efekt možete malo poravnati peglom. I vaš look djevojke od milijun dolara je tu!