KENDALL JENNER

Ova preslatka haljina pravi je magnet za poglede

14.07.2023 u 14:37

Bionic
Reading

Kendall Jenner, baš kao i njezine dobre prijateljice, Hailey Bieber i sestre Hadid, zaslužna je za mnoge trendove, pa niti ne sumnjamo kako će i vintage gingham haljina oduševiti fashionistice

Starija sestra Kylie Jenner, gradi uspješnu karijeru u svijetu mode kao uspješna manekenka, a zgodna je brineta ovoga puta pokazala kako nije imuna na romantične haljine načinjene od omiljene tkanine prepoznatljivog dizajna, ginghama koju Francuskinje obožavaju nositi ljeti u brojnim varijantama.

Ovaj nježni uzorak poznat kao gingham ili vichy, unazad nekoliko sezona uvijek se vraća na modnu scenu tijekom proljetno-ljetne sezone te ga možemo vidjeti i na topovima, haljinama, hlačama, suknjama, kupaćim kostimima...

Šarmantni kvadratići donose bezbrižnu vibru ljetovanja i francuske rivijere, a izgledaju savršeno i u kombinaciji s denimom, lanom, pamukom....

Članica najpoznatije reality obitelji koja u svojoj zavidnoj garderobi posjeduje bezbrojne vintage haljine u svom ormaru, kolekciji je dodala još jedan fantastičan komad iz 90-ih.

Tamnokosa ljepotica sad se na Instagramu pohvalila ovom divnom kreacijom za koju je dobila samo brojne komplimente.

  • +12
Haljine koje se nose na ravne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Marina Rinaldi promo

Kendall je inače velika zaljubljenica u modu devedesetih pa ne čudi kako nije odoljela šarmu svijetloplave gingham haljine modne kuće Comme des Garçons, koja datira iz davne 1997. godine.

Komadi načinjeni od Gingham ili vichy, svakoga se ljeta vraća u velikom stilu, a među najpopularnijim je tkaninama

ZNAJU KAKO IH NOSITI

Poznate prijateljice ne izlaze iz najpopularnijih tenisica godine

Pogledaj galeriju

Efektna haljina s naborima na gornjem dijelu, savršen je izbor za ljetovanje, a Kendall ju je iskombinirala s bijelim japankama, velikom mrežastom torbom i sunčanim naočalama.

Ako vam možda haljina izgleda poznato, to je zato što je Bella Hadid nosila ružičastu verziju istog komada kada se pojavila na pozornici na događaju Create & Cultivate u LA-u prošlog ljeta. Ova varijanta haljine predstavljena je u Comme des Garçons kolekciji Lumps & Bumps, a kako Jenner i Hadid njeguju sličan stil odijevanja, nismo začuđeni tim odabirom.

Dakako, Kendall Jenner nije jedina obožavateljica Comme des Garçons u obitelji, budući da je sa sestrom Kylie Jenner viđenom u žarkoružičastom topu i crnoj minici u Londonu prošle godine.