demi moore

Ova suknja jedan je od najtraženijih jesenskih komada, a dobro pristaje baš svakome

15.10.2024 u 09:45

Bionic
Reading

Demi Moore pokazala je besprijekornu chic eleganciju u minimalističkom izgledu tamnih nijansi kada je stigla na još jednu projekciju svog novog filma The Substance

Slavna 61-godišnja glumica Demi Moore svratila je u IFC centar u New Yorku na sesiju pitanja i odgovora koja je pratila hvaljeni horor film. Susrela se sa svojom 29-godišnjom kolegicom Margaret Qualley — koja je nosila kardigan i suknju koji su savršeno nadopunjavali Demin izgled — ali je također imala i još jednog posebnog gosta, svoju preslatku chihuahu Pilaf.

S najslađom pratnjom

Demi, koja je karijeru započela kao model, a na kraju se proslavila kao glumica, voljenog ljubimca nosila je u rukama.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

A za ovu prigodu Demi je pokazala otmjenu kombinaciju Thoma Brownea s elegantnim crnim džemperom, koji je slojevito uparila s gotovo identičnim crnim kardiganom koji je imao crvenu, bijelu i crnu prugu ispod niza gumba.

Chic stajling

Uz džemper i kardigan nosila je sjajnu crnu midi suknju sa širokim naborima koji su joj sezali do koljena. Tim izborom je pokazala da itekako prati trendove. Naime, nakon što je Mu Miu prije dvije sezonu izazvao revoluciju s mikro mini plisiranim suknjama, ove sezone u fokus dolazi njihova čednija, nosivija i znatno elegantnija varijanta.

  • +4
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Povratak plisiranih suknji

Tako su plisirane suknje, obilježene većim ili manjim naborima, koji im daju lakoću pokreta i fluidnost, nezaobilazan su dodatak u ormaru ove jeseni. Svestrane i vrlo laskave siguran su izbor u brojnim prilikama. Modne piste najavile su još prije nekoliko mjeseci plisirane suknje kao hit komad ove sezone, predstavljajući ih kao sjajnu alternativu traperu.

Ove sezone plisirana suknja vratila se u značajno elegantnijem izgledu. Duljeg kroja, ističe se ženstvenošću i bezvremenskim stilom, a Demi je stajling upotpunila crnim derby brogue cipelama s teksturiranim škotskim zrnatim završetkom, pravim komadom za uvijek dojmljiv školski look.

Bivša supruga Brucea Willisa također je nosila crnu torbicu i moderne avijatičarske sunčane naočale s crnim okvirom, a svoju dugu i lijepu crnu kosu jednostavno je raspustila.