ZNA KRALJICA ULIČNE MODE

Ovaj kaput je čudo, savršen za haljine, nosi se i uz trenirku i tenisice

18.10.2024 u 10:47

Bionic
Reading

Prohladni jesenski dani u New Yorku naveli su Kate Holmes, koja s razlogom nosi titulu kraljice ulične mode, da posegne za ultimativni sezonskim komadom, oversized smeđim kaputom kojeg nosi već sezonama

Hladnije vrijeme na gradske ulice donosi kapute u svim oblicima i bojama, a usprkos promjenjivim trendovima dva modela uvijek su snažno prisutna.

S jedne strane tu su klasični crni kaputi, a s druge smeđi kaputi u boji devine dlake. Oba modela chic su izbor za dnevne i večernje stajlinge.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

A Katie Holmes već drugu sezonu za redom ne odvaja s od dugog smeđeg oversized kroja koji joj seže tik iznad gležnjeva, a ona ga kao prava kraljica ulične mode nosi uz sve. Tako je Katie za još jednu šetnju gradskim ulicama omiljenu prošivenu jaknu brenda Marfa Stance zamijenila smeđim kašutom čiji dizajn potpisuje The Frankie Shop.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oversized krojeni kaput nabacila je preko sive casual trenirke, a stajling upotpunila chuky Pony tenisica i bijelom tote torbom brenda Bevza. Ovaj kaput odličan je primjer svestranog modnog komada koji se lako transformira iz ležernog u elegantna.

Naime, baš kao što ga je i više puta prije nosila uz tenisice, traperice ili trenirku, ovaj model vrlo lako bi se upario s crnom večernjom haljinom koju je nosila na premijeri Our Towna na Broadwayju prošli tjedan.

  • +5
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Arturo Holmes / Getty images / Profimedia