zna katie holmes

Svi žele ovaj kaput, a kraljica ulične mode nosi ga još od 2017.

15.10.2024 u 10:28

Bionic
Reading

Katie Holmes je kraljica jednostavne ljepote i ležerne mode. Na ulicama New Yorka redovito pokazuje svoj prepoznatljiv street style koji odolijeva modnim trendovima, a ovog puta je to napravila odličnim kaputom, modelom koji nosi od 2017. godine

Klasični komadi ormaru mogu imati neprocjenjivu vrijednost – nose se godinama, uvijek izgledaju aktualno, podižu svaku kombinaciju i vrlo su svestrani. Katie Holmes, koja s razlogom nosi naziv kraljice ulične mode u više navrata je pokazala da je itekako vješta u pronalaženju komada koji se nose godinama.

Predvodnica trendova

Osim toga, ono što Katie odjene nerijetko postane veliki trend. Modni svijet još uvijek jako dobro pamti trenutak u kojem je Katie Holmes u kultnom kardiganu i odgovarajućem topu od kašmira zaustavila taksi u New Yorku. Taj trenutak bio je ključan za megauspjeh brenda Khaite, a ona je samo nastavila servirati stajlinge vrijedne divljenja i pri tome postala jedna od omiljenih modnih ikona.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Ipak, Katie Holmes, koja je stekla slavu ulogom u tinejdžerskoj seriji 'Dawson's Creek', teško da će posegnuti za istaknutim komadima s modnih pista. Ono što se nalazi na policama njezinog ormara su vječni, uvijek nosivi komadi koji se poigravaju s vječnom ležernošću, minimalizmom i nepobjedivim chicom.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Chic kaput

A da komade iz svog ormara doista nisi godinama, Katie je pokazala na gradskim ulicama, gdje drugdje nego u New Yorku, koje su poput njezine urbane modne piste. ad je izašla u šetnju gradom 45-godišnja Katie bila je umotana u moderan raznobojni kaput s koji se isticao prepoznatljivim kariranim uzorkom zvanim houndstooth.

Kaput je prebacila preko lepršavog džempera i navukla široke tamne traperice, spojivši izgled s parom klasičnih crnih cipela. Tako klasično za Katie. Najviše pažnje privukao je kaput, a modnim znalcima nije trebalo dugo da otkriju kako se radi o istom kaputu koji je nosila još 2017. dokazujući da su dobri komadu u ormaru itekako – vječni.

Kaput iz 2017. godine

Kaput sitnog kariranog uzorka nosila je 2017. nekoliko dana za redom, a njegov dizajn potpisuje brend A.P.C. U vrijeme kada Katie nije izlazi iz ovog ikoničnog komada Katie je promovirala mini seriju 'The Kennedys: After Camelot', u kojoj je glumila Jackie Kennedy. A čini se kako ju je upravo stil nekadašnje prve dame inspirirao.

Naime, umjesto uobičajenog crno-bijelg houndstooth uzorka, Katein kaput je bio kombinacija prljavo bijele nijanse s izmjeničnim plavim i crvenim houndstooth uzorka. Na temelju kroja i boje, izgledao je kao nešto iz ormara Jackie Kennedy.

Super stvar kod ovog kaputa je što je prikladan za sva godišnja doba. Boje - uključujući bež boju gumba - dovoljno su svijetle da izgleda sjajno u danim ranog proljeća. A budući da se houndstooth obično vraća u modu svake jeseni, ovaj se kaput može nositi tijekom cijele jeseni i zime, a da pritom ostane u trendu.

Katie Holmes u APC kaputu Izvor: Profimedia / Autor: Marcus Owen / INSTAR Images / Profimedia