zna katie holmes

Ova jakna jedan je od najtraženijih jesenskih hitova

14.10.2024 u 17:41

Bionic
Reading

Katie Holmes do savršenstva je dovela slojevito odijevanje u prošivenoj jakni koja se može nositi na dvije strane i Mary Jane balerinkama od crvenog baršuna

Glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Dawson's Creek' pokazala je još jedan sjajan street style look na ulicama New Yorka i dokazala da je po pitanju slojevitog odijevanja, tako dobrodošlog u jesen, prava profesionalka.

Osobni stil dolazi - velikim dijelom - od razumijevanja toga kako se odjeća može nositi i mijenjati tijekom sezona, neovisno o promjenjivim trendovima. A to je nešto o čemu Katie Holmes vrlo vjerojatno često razgovara sa stilisticom Alison Bornstein, i to se jasno vidi u njezinim svakodnevnim stajlinzima.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Slojevito odijevanje

Tijekom nedavne šetnje New Yorkom demonstrirala je upravo tu vrstu promišljene slojevitosti koja spaja teksturu, uzorak i par novih Mary Jane balerinki, što u konačnici rezultira sjajnim učinkom.

  • +7
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Robert O'Neil / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Chic balerinke

Uz baršunaste crvene balerinke, Mary Jane model koji je već prethodno nosila, u prvom planu našla se efektna zelena jakna. Riječ je o modelu brenda Marfa Stance s reverzibilnom pastelnoružičastom postavom. A taj model također dolazi s efektnim ovratnikom jarke ružičaste boje, ali ga je Katie ovog puta ipak skinula.

Hit jakna

Jaknu je nosila već nekoliko puta na ulicama New Yorka, a ovog puta slojevito ju je spojila s prugastom košuljom i bež džemperom te efektnim dvobojnim trapericama.

Time nesumnjivo najavljuje dobro poznat trend jesenski jakni. Zelena boja, prošiveni materijal, opušten i ležeran oversized kroj neodoljivo podsjeća na hit model koji je poharao modnu scenu i koji su trendseterice razgrabile s polica modnih trgovina.

Zelenu prošivenu jaknu prvo je 2021. predstavio The Frankie Shop, a modnim zaljubljenicama nije trebalo dugo da je uoče te se vrlo brzo sličan model našao i u ponudi drugih brendova i high street trgovina. A da će i ove sezone prošivene zelene jakne biti hit, pokazala je i Zara te je na police uvrstila model koji se vrlo brzo našao na listi najpoželjnijih.