sklizak teren

Ovaj outfit previše je čak i za nju: Rita Ora u prozirnoj haljini pokazala gaćice

04.02.2023 u 16:18

  • +5

Rita Ora

Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Provokativni outfiti Rite Ore nisu nova stvar, no ovom haljinom ipak je uspjela iznenaditi! Prozirna haljina malo je toga prepustila mašti, a pjevačica je uživala u pažnji

Sjećate li se priče 'Carevo novo ruho'? Slično ruho odjenula je pjevačica Rita Ora na jedan party. Pjevačica kosovskih korijena odlučila se za JAKO prozirnu haljinu s pernatim detaljima. Pernati detalji pokrivali su područje grudi, ali crne gaćice i stražnjica bile su 'na izvol'te'.

Ovaj izazovan outfit rijetko tko bi se usudio odjenuti, no ne može se reći da je ovime ikoga iznenadila. Njezin stil odijevanja vrlo je provokativan, a svojim kombinacijama često izazove reakcije javnosti.

Nedavno je predstavila i novu pjesmu, a sate prije objave ispunila se s čak devet različitih outfita - svaki poseban na svoj način.

  • +13
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: The Hapa Blonde / BACKGRID / Backgrid USA / TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ova haljina je iz kolekcije jesen/zima 2022. pariškog dizajnera Weinsanta, a haljina nije raspoloživa za prodaju. Izrađena je od fine gotovo nevidljive mrežice te ukrašena upečatljivim nojevim perjem.