PUN POGODAK

Ovako dobar styling na crvenom tepihu ne viđa se tako često

10.05.2016 u 10:35

  • +2

Olivia Munn

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Glumica egzotične ljepote Olivia Munn, za potrebe britanske premijere filma 'X-Men: Apokalipsa', ponovno je dokazala vještinu modnog briljiranja na crvenom tepihu

Ova zvijezda filmske franšize 'X-Men', u kojoj tumači dvojni lik Elizabeth Braddock/Psylocke, u društvu filmskih kolega obilježila je londonsku premijeru filma, javnost oduševivši zanimljivim modnim odabirom.

Olivia Munn posebno se istaknula zahvaljujući kreaciji modne kuće Balmain iz kolekcije proljeće/ljeto. Riječ je o kombinaciji visoko rezanog topa s haljinom srednje dužine u smeđoj boji koja je posebno laskala njenoj egzotičnoj ljepoti.
Najzanimljivija je suknja od trokutastih ljuskica u smeđoj i zlatnoj boji. Suknja bogata detaljima u kombinaciji s visoko rezanim topom pokazala se dobitnom kombinacijom koja ju je uspjela izdvojiti od jednako glamuroznih kolegica na crvenom tepihu.

Dobitnu kombinaciju naglasila zlatnim je stiletto štiklama, a raspuštenom i lagano valovitom kosom naglasila je seksi notu Balmainove kreacije. Da nije pobornica modnih dodataka na crvenom tepihu, i ovaj put dokazala stavivši u fokus sjajnu suknju.