PREPOZNAJETE LI JE?

Ovako je Fani izgledala kad je bila djevojčica

21.01.2014 u 15:50

Bionic
Reading

Prelijepe plave oči, pune usne i rumeni dječji obraščići prvo je što se može uočiti na fotografiji iz djetinjstva koju je na društvenoj mreži objavila Fani Stipković

Fani Stipković navikli smo gledati u svim izdanjima, posebno u izazovnima, no manje je poznato kako je izgledala kao djevojčica. Upravo je jednu od fotografija sama Fani objavila na Instagramu. Prelijepe plave oči, pune usne i rumeni dječji obraščići prvo je što se može uočiti na slici.

Danas Fani plijeni pažnju svojim atraktivnim izdanjima, tako da je pravo iznenađenje vidjeti je u mlađim danima.


Ova rođena Splićanka je djetinjstvo provela u Veloj Luci gdje je živjela do tinejdžerske dobi kada se s roditeljima preselila u Zagreb.

Nakon što se u Hrvatskoj iskušala u manekenskim vodama i šoubiz novinarstvu, 33-godišnja Fani odlučila je nastaviti školovanje u Španjolskoj.

'Odlučila sam ulagati u svoje školovanje i upala sam na jedan stvarno težak postdiplomski. Zato sam pred ljeto par mjeseci boravila u Španjolskoj, jer sam prolazila tu selekciju. Prima se jako malo ljudi. Upala sam između tih 15 odabranih studenata i to je za ljude koji već rade na televiziji, budući da moraš imati već neko iskustvo da bi aplicirao. Moj odlazak je bio isključivo u svrhe da još više uložim u sebe i da napredujem. Ambiciozna sam, jer mislim da nikad nisi dovoljno dobar, nego moraš ulagati u sebe i nikad ne treba stati', rekla je prije tri mjeseca u razgovoru za tportal.