JULIANNE MOORE

Ovakva obuća idealna je za prijelazni period, a ide uz sve u ormaru

02.09.2024 u 18:49

  • +6

Julianne Moore

Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Julianne Moore mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu te redovito oduševljava kako na crvenom tepihu, tako i izvan njega

Crvenokosa ljepotica koja na filmskom festivalu u Veneciji promovira svoj novi film 'The Room Next Door' redatelja Pedra Almodóvara s legendarnom Tildom Swinton, bila je magnet za poglede u još jednom sjajnom modnom izdanju.

Chic set, suknju i top tričetvrt rukava u crvenoj boji prošaran zanimljivim uzorkom uparila je s elegantnim mule natikačama od crne pletene kože na petu - sve s potpisom luksuznog brenda Bottega Veneta.

Zatvorenih prstiju i slobodne pete ovakvi 'hibridni' modeli između cipela i klasičnih natikača sjajna su opcija i za prijelazno razdoblje osobito ako niste oduševljeni loafericama ili tenisicama, a klasične salonke nisu vaša 'šalica čaja'. Odlično se sljubljuju i s haljinama ili suknjama maxi duljine što dokazuje i look slavne Julianne Moore, a mogu se nositi i s traperom, komadima od kože, satenskim haljinama...

glamur u veneciji

Važno je istaknuti se: Pogledajte senzacionalne haljine koje su podigle prašinu u Italiji

Pogledaj galeriju

Senzacionalan stajling

Look bez greške, glumica kojoj bi rijetko tko dao 63 godine koliko ima, zaokružila efektnim naušnicama (Bottega Veneta).

Njezina raskošna crvena kosa bila je oblikovana u bujne valove, dok je make up bio decentan.

Dakako, svaki novi Almodóvarov film uvijek je svečani događaj za filmofile, no ovaj ima poseban značaj: to je njegov prvijenac na engleskom jeziku.

Inače, Almodóvarov posljednji nastup u Veneciji bio je 2021., gdje je predstavio film 'Paralelne majke', za koji je Penelope Cruz osvojila nagradu za najbolju glumicu, a 2019. na venecijanskom festivalu mu je dodijeljena i nagrada za životno djelo. Film 'The Room Next Door', kako je najavljeno u kina stiže u prosincu.