u omiljenim sandalama

Amal Clooney u chic izdanju ostavlja bez daha: Hlačicama istaknula duge noge

02.09.2024 u 16:19

George i Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Prelijepa odvjetnica i supruga Georgea Clooneyja u vožnji venecijanskim kanalima uživala je u kompletu s čipkastim detaljima

Kamere svih fotoreportera sinoć su u Veneciji bile uperene u Georgea Clooneyja i Brada Pitta, a oni su se prošetali crvenim tepihom sa svojim boljim polovicama. Kao i uvijek, Amal je oduševila odabirom haljine, no još je ljepše izgledala prilikom dolaska na festival.

S Georgeom se nekoliko sati ranije vozila u gondoli venecijanskim kanalima i blistala odjevena u bijelo od glave do pete.

Amal Clooney zablistala u čipkastom kompletu

Jedna od najutjecajnijih odvjetnica današnjice nosila je bijeli komplet topa i hlačica sa ženstvenim detaljima u romantičnom okruženju Venecije.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Široke naramenice asimetrično su se širile u čipkastom uzorku te nadopunjavale hlačicama istog dizajna, kojima su dvije prednje crte davale prizvuk luksuza te mogućnosti nošenja i u glamuroznijim prigodama.

Njima je istaknula isklesane noge, ali i peep toe pletenim sandalama s platformom i vezicama oko gležnjeva. Stajling je zaokružila clutch torbicom bež nijanse i sunčanim naočalama, a kosu je nosila polupodignutu, opuštenih prednjih pramenova koji su joj lijepo uokvirivali lice.

U Veneciji niže fantastične stajlinge

U jednako chic izdanju vidjeli smo je i dan ranije, kada je zablistala u žutoj mini haljini zavodljive 'puf' suknje, vješto usklađene s istim cipelama, od kojih se u Veneciji teško odvaja.

  • +3
Amal i George Clooney Izvor: Ostale fotografije / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, canva

Kasnije je osvanula na crvenom tepihu u romantičnoj blijedožutoj haljini niskog struka i raskošne suknje s lepršavim detaljima, a koja je djelovala posve eterično i kao stvoreno za ovu prigodu.

  • +3
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia