težak osjećaj

Angelina Jolie ne može sakriti ljubomoru: Smatra da joj je ukradeno mjesto u društvu

01.09.2024 u 20:03

Bionic
Reading

Angelini Jolie posebno smeta jedna dama u Hollywoodu... Riječ je o ljepotici čije stajlinge gledamo s divljenjem, a njezin je rad već više puta bio nagrađen raznoraznim nagradama

Angelina Jolie ostavila je itekakav dojam u Veneciji! Njezin povratak svi su dugo očekivali, a oduševila je i filmom 'Maria', ali i svojim elegantnim pojavljivanjima kojima je pokazala kako je još uvijek jedna od najelegantnijih dama Hollywooda.

Lijepa je glumica nakon svoje premijere brže-bolje napustila Veneciju, a sve kako ne bi susrela svog bivšeg supruga Brada Pitta. Popularni je glumac u talijanski gradić stigao u društvu svoje nove partnerice Ines de Ramon, ali i dugogodišnjeg prijatelja Georgea Clooneya i njegove supruge Amal Clooney.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Veselo je društvance zaslužno za negativne emocije popularne glumice, no ne smetaju joj ni Brad ni Ines...

Naime, kako prenose strani mediji, Angelina Jolie navodno je ljubomorna na Amal Clooney.

Angelina Jolie ne može podnijeti Amal Clooney

'Angelina mrzi svu pažnju koju Amal dobiva - ona je lijepa, ona je pametna, ona je elegantna, ima prekrasnu obitelj i ona radi važan posao na polju ljudskih prava', otkrio je izvor medijima naglasivši kako je Jolie nekoć bila gledana kao najveća humanitarka u Hollywoodu.

odličan odabir

Angelina Jolie oduševila u Veneciji: Klasični baloner nikad nije izgledao bolje

Pogledaj galeriju

Poznata i nagrađivana odvjetnica za ljudska prava naizgled je bez muke spojila svoju visoku karijeru s majčinstvom i holivudskim stilom života, a Angelina jednostavno ne može pobjeći od osjećaja ljubomore.

Popularnoj glumici također smeta i što je takva moćna žena stala na stranu Brada Pitta, Angelininog bivšeg supruga na čiji je račun iznijela neke ozbiljne optužbe poput one da je na nju fizički nasrnuo.

Ipak, ljupku Amal razmišljanja popularne glumice uopće ne smetaju te se na Jolie i ne obazire: 'Istina je da Amal uopće nije zabrinuta za Angelinu. Potpuno je usredotočena na svoju obitelj i svoj posao.'

NAJSTAJLIŠ ODVJETNICA

Ona ne zna za greške: Amal Clooney izgleda kao da je upravo sišla s modne piste

Pogledaj galeriju