ondje su se oženili

Brad Pitt zna kako iznervirati Angelinu: S lijepom djevojkom odmara u spornoj vili

31.08.2024 u 10:04

Bionic
Reading

U prelijepom Chateau Miravalu Brad Pitt i Angelina Jolie vjenčali su se 2014. godine, no od 2016. on je i glavni predmet brakorazvodne parnice

Brad Pitt i Ines de Ramon odavno ne skrivaju svoju ljubav, no rijetko ih viđamo u zajedničkim pojavljivanjima u javnosti. Posljednji put skupa su prisustvovali Grand Prixu u Velikoj Britaniji u srpnju, a od tada uživaju u privatnosti luksuznih vila diljem Europe.

Među njima je i Chateau Miraval, posjed poznat po tome što je ključ spora Pitt i Jolie, koji od 2016. na sudu pokušavaju dokazati pravo vlasništva.

Chateau Miraval predmet sudske parnice Angeline i Brada

Zna se da je slavni glumac emotivno vrlo vezan za Miraval, na kojem ima i vlastitu vinariju te dio proizvodnje pakiranja za svoje kozmetičke proizvode. Velik novac, trud i vrijeme uložio je u renovaciju ovog posjeda u južnoj Francuskoj, u početku s isključivim ciljem da usreći Angelinu, koju je ovdje i oženio 2014. godine.

U međuvremenu je došlo do razvoda i Angelinine prodaje svog udjela ruskog oligarhu Juriju Šefleru, preko čega Brad nije spreman tako lako proći, tvrdeći da je pravo na otkup čitavog posjeda prvo trebala dati njemu.

U svakom slučaju, Page Six piše da se posljednjih dana ondje provodi sa svojom lijepom 30-godišnjom djevojkom, dizajnericom nakita Ines de Ramon, s kojom je u vezi već dvije godine.

George Clooney i Brad Pitt Izvor: Profimedia / Autor: Solve Sundsbo/GQ / PA Images / Profimedia

Ranije ovog mjeseca boravili su u vili George i Amal Clooney na jezeru Como u Italiji, a Brad je dio ljeta proveo i vozeći motore na Islandu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Istovremeno, rane reakcije na najnoviji film Angeline Jolie signaliziraju trijumfalni povratak superzvijezde na veliko platno. Naime, 'Maria', novi biografski film redatelja Pabla Larraína o opernoj pjevačici Mariji Callas, premijerno je prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji ovog četvrtka, 29. kolovoza te je dobio ovacije publike i brojne pohvale kritičara.

POKAZALA VELIKO SRCE

Nježna strana Angeline Jolie: Kleknula u haljini kako bi razgovarala s obožavateljem

Pogledaj galeriju