U NOVOM INTERVJUU

Angelina Jolie progovorila o privatnom životu pa otkrila zašto i dalje živi u Hollywoodu

30.08.2024 u 23:44

Bionic
Reading

U svom novom intervjuu za The Hollywood Reporter, poznata oskarovka i humanitarka dala je rijetku izjavu na račun privatnog života, kao i dugogodišnje brakorazvodne parnice s Bradom Pittom

Usred promocije filma 'Maria' u kojem utjeovljuje čuvenu opernu divu stigao je novi intervju Angeline Jolie.

Dok je odrastala u Los Angelesu, kao kći glumaca Jona Voighta i Marcheline Bertrand, za The Hollywood Reporter izjavila je kako danas u njemu živi samo zbog razvoda.

'Čim napune 18, moći ću otići', izjavila je referirajući se na 16- godišnje blizance Vivienne i Knoxa koje ima s Bradom Pittom.

  • +4
Knox Jolie-Pitt Izvor: Profimedia / Autor: SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kao drugi razlog svog budućeg bijega iz Los Angelesa navela je svoju želju za privatnošću i svoje veliku obitelji, koja također uključuje njezino četvero starije djece: Maddoxa (23) Paxa (20), Zaharu (19) i Shiloh (18).

'Kada imate veliku obitelj, želite da imaju privatnost, mir, sigurnost. Sada imam kuću u kojoj odgajam svoju djecu, ali ponekad ovo mjesto može biti... ljudskost koju sam pronašla diljem svijeta nije onakva s kakvom sam odrasla', izjavila je.

Jednom kada napusti Los Angeles, Jolie je kazala kako planira 'provoditi puno vremena u Kambodži', odakle je 2002. posvojila sina Maddoxa. Osim toga, dodala je kako planira članove svoje obitelji posjećivati 'gdje god bili u svijetu'.

Brakorazvodna parnica duga osam godina

Jolie je podnijela zahtjev za razvod od Pitta (60) u rujnu 2016. nakon dvije godine braka, a njihovi pregovori o nagodbi još uvijek traju - gotovo osam godina kasnije.

Dok je glumica odbila dati pojedinosti o razvodu u svom novom intervjuu, izvor blizak Pittu rekao je za PEOPLE ovaj tjedan da je 'prilično šokantno' da ona i glumac još uvijek ne mogu pronaći rješenje i finalizirati razvod.

  • +9
Brad Pitt i Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: David Davies / PA Images / Profimedia

'Glavni razlog njihove nesretnosti prije nego što je Angelina podnijela zahtjev za razvod bili su njihovi česti sukobi oko roditeljstva njihove djece', rekao je izvor, dodajući da je bivši par 'uvijek imao različite pristupe životu, općenito', s obzirom na to da Pitt nije odrastao u Hollywoodu, ali Jolie jest.

Pravna bitka ovog para nastavila se dok se svađaju oko skrbništva i financija, kao i o odvojenoj parnici u vezi s francuskom vinarijom Château Miraval.