ZA IZBIRLJIVE

Ove krpice su kao stvorene za izlaske

16.10.2013 u 23:32

  • +10

Perwoll Fashion.hr: Aleksandra Dojčinović

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Bionic
Reading

Kad žena ima na umu izlazak, obično ima i želje oko haljine, suknje, bluze, kaputa koji želi 'isfurati'. A da ispunjava sve ženske želje, pokazala je u srijedu navečer naša dizajnerica Aleksandra Dojčinović, koja je otvorila ovosezonsku modnu manifestaciju Perwoll Fashion.hr

Nova kolekcija Aleksandre Dojčinović, dizajnerice poznate i pod autorskim brandom Lei Lou s kojim je izašla i na inozemno tržište, doista nudi pregršt ideja kako bi trebala izgledati moderna elegancija. Središnje mjesto ove sezone definitivno zauzima suknja olovka kroja koja ističe struk, laskavo naglašava bokove, izdužuje noge i seže do ispod koljena, s malim prorezom otraga.Bluze i elegantne, viskozne uske majice, nose se utaknute u suknje, što silueti daruje pomalo strog, a opet itekakoženstven izgled.

Haljine su lepršave i kombiniraju se s odličnim bijelim kaputima i bundama. Posebnost je dodatni sloj materijala koji na leđima pada niz ramena poput kratkih pelerinica, što dodaje na zanimljivosti i eleganciji. Ti volančići koji dolaze na kreacijama sa strane leđa bit će jedan od prepoznatljivijih detalja ove kolekcije.

Aleksandra donosi i kreacije presvučene čipkom, poneki komad sav u šarenom perju, nekoliko novogodšnjih modela sa svjetlucavim detaljima. Uz sve to idu odlične torbe, četvrtaste, vrlo dojmljive i bezvremenske – uvjerite se u našoj fotogaleriji!

Od boja, kroz kolekciju se provlače bijela, crna, puderaste nijanse, prljavoružičasta, smaragdno zelena, boja senfa, uz dašak plave.