PRAVO OSVJEŽENJE

Ovi će kaputi razvedriti i najtmurnije kišne dane

15.10.2015 u 16:10

  • +20

Kaputi u bojama

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

U potrazi ste za kaputom? Vjerojatno vam je za oko zapeo neki od modela u klasičnoj crnoj, smeđoj ili bezbroj nijansi sive boje. No zašto ne biste napravili mali modni odmak i u hladniju sezonu ušetali u kaputu koji će razvedriti i najtmurniji dan te biti magnet za poglede

Teško je oduprijeti se porivu i ne odabrati kaput u nekom od neutralnih tonova koji će pristajati na sve. No efektan kaput sa zanimljivim detaljima i u veselim bojama ipak unosi nužno potrebnu svježinu u postojeću garderobu i zimske stylinge. Kolika može biti moć kaputa u boji, najbolje pokazuju primjeri slavnih dama koje su u jesen zakoračile u hrabrim modnim odabirima.

Amal Clooney plijenila je nedavno pozornost i zavidne ženske poglede u Burberryjevu kaputu ombre tirkiznih tonova, a smaragdnim tonovima Burberryjeva kaputa nisu odoljele ni Sienna Miller ni Jennifer Lawrence. Ljepotica plave krvi Beatrice Borromeo odabrala je baby plavu boju (Armani) dok su se za nježne ružičaste nijanse odlučile glumica Lily Collins i manekenka Miranda Kerr (kaput Marni). Za vamp izgled u crvenom kaputu s detaljima od blještavih ukrasa i potpisom Marca Jacobsa odlučila se pjevačica Selena Gomez.

Modnu inspiraciju potražite u našoj fotogaleriji i pogledajte kakvi se kaputi mogu pronaći u dućanima!