NA GEJ POVORCI

Ovo javljanje Fani Stipković dugo se neće ponoviti

08.07.2014 u 20:28

Bionic
Reading

Fani Stipković gledatelje je odvela na najšareniju i najotkačeniju gej povorku te je pitala Conchitu mnoga škakljiva pitanja

Novinarka Fani Stipković za Exkluziv Tabloid doznala je što to muči gejeve u liberalnoj Španjolskoj te je s njima provela dan.

Usput je popričala s njihovom ikonom - pobjednicom Eurosonga Conchitom Wurst. Bradata pjevačica podržala je gej Španjolce te je u Madridu izazvala veću histeriju od nekih holivudskih zvijezda.

Za pojedina televizijska gostovanja dobila je oko 20.000 eura, a primila je i nagradu za najbolje odjevenu gej ikonu.

'Imam modnu pozadinu, studirala sam modu prije dosta godina i uvijek znam što želim odjenuti i što želim općenito, ali sam u dosta sretnoj poziciji jer imam super stilista. To je jedna od najzabavnijih stvari mog posla - mogu obilaziti mnoga mjesta sa svojim stilistom i vidjeti sve te haljine te birati što god želim', rekla je Conchita, a Fani ju je dobro izrešetala pitanjima.

Dobro plaćenu turneju po Madridu Conchita Wurst završila je nastupom na Shangay prideu pred tisućama fanova.

'Španjolci su mi prezgodni. Imala sam malu priliku šetati ulicama i pomislila sam - pa svi prezgodni dečki su ovdje. Možda da nam date malo za ostatak Europe, to bi bilo lijepo', rekla je Conchita, priznajući da nekada izlazi bez šminke i štikli. 'Ako pozorno pratiš, možeš naletjeti na mene i kada sam bez šminke', dodala je.