S POTPISOM lOEWEA

Ovo je jakna o kojoj se najviše govori, a jasno je i zašto

21.12.2022 u 14:11

Bionic
Reading

Iako su posljednjih sezona bivale u drugom planu uslijed popularnosti nekih drugih modela, bomber jakne postale su komadom koji se uvijek isplati imati u ormaru. Sa dizajnom ovog modnog klasika u aktualnoj sezoni poigrali su se neki od najvećih brendova današnjice, poput talijanske Prade i španjolskoga Loewea. Potonji, na čelu s kreativnim direktorom Jonathanom Andersonom, stvorio je model koji posljednjih tjedana osobito favoriziraju ‘it’ djevojke današnjice

I dok je talijanska Prada u sklopu Re-Nylon kolekcije reinterpretirala klasičnu bomber jaknu u pogledu kroja i detalja poput perja i cvjetnih aplikacija, španolski Loewe naglasak je stavio na njezin volumen.

Predstavljene u Parizu u sklopu aktualne kolekcije, bomber jakne brenda Loewe sada se ne prestaju viđati u stajlinzima dama koje s lakoćom pokreću nove trendove.

Nova ikona francuskog stila, model Tina Kunakey , a zatim i američka ‘it’ djevojka Kendall Jenner opredijelile su se za sjajni, kaki model Loewe bomberice, čija cijena iznosi nešto više od 44 tisuće kuna.

Članica klana Kardashian s ovom posebnom verzijom jakne bomber pohvalila se tijekom zimovanja u Aspenu dok je njezina bliska prijateljica, američka ‘it’ djevojka Hailey Bieber, ovih tjedana na ulicama Los Angelesa isfurala crnu verziju iste jakne.

Dramatičnoga volumena, čime prvenstveno odskače od klasične verzije, ova bomberica u prodaji se nalazi i u verziji od najlona, baš poput Pradinih modela. U odnosu na kožne inačice, najlonske verzije Loewe bomberice nešto su jeftinije pa se u prodaji nalaze po cijeni od 2300 EUR, odnosno nešto više od 17 tisuća kuna.

  • +16
Loewe kolekcija jesen/zima 2022. Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia