ODUZIMA DAH

Ovo je doista kuća iz snova

18.02.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Veličanstveno zdanje broji 613 kvadratnih metara, ali prava vrijednost ovoga objekta krije se u eksterijeru. Teško je zamisliti da može postojati bolja okućnica od ove

Površan pogled na fotografije veličanstvene kuće lako može zavarati. Većina ljudi pomisli da je riječ o kući smještenoj negdje na skandinavskom području. No ova kuća iz snova smještena tik uz jezero nalazi se u Kanadi.

Veličanstveno zdanje broji 613 četvornih metara, ali prava vrijednost ovoga objekta krije se u eksterijeru. Teško je zamisliti da može postojati bolja okućnica od ove – bistro jezero, zimzelena šuma, čisti zrak i netaknuta priroda. Čak i pogled na fotografije oduzima dah, a boravak tamo zasigurno predstavlja nevjerojatno iskustvo.

Rezidencija je prava oaza mira i odličan je rezultat traženja sklada s prirodom. Unutarnji prostor prati tu priču, pa je u slučaju ove kuće stvorena savršena cjelina, odnosno savršeno nadopunjavanje unutarnjeg i vanjskog prostora.

Unutarnjim prostorom dominiraju prirodne boje uz pokoji detalj u živim i veselim bojama. Dodatan šarm prostoru daje inovativna i šarmantna rasvjeta koja je lijepo usklađena s mnoštvom prirodnog svjetla koje dopire zahvaljujući velikim prozorima. Ako ste ikad razmišljali o kući iz snova, vjerujemo da je izgledala poput ove.