ODABRALE ISTU

Ovo je idealna haljina za hladne dane i one to znaju

15.10.2015 u 11:13

Bionic
Reading

Dvije slavne ljepotice, glumica Olivia Wilde i nekadašnja teen zvijezda Selena Gomez odabrale su identičnu haljinu - idealnu za hladnije dane

Mlađahna pjevačica i glumica Selena Gomez trenutačno promovira svoj novi album, a za promotivnu turneju opskrbila se ormarom na kojem bi joj pozavidjela većina fashionistica. Nekadašnja teen zvijezda svojim je modnim odabirima u zadnje vrijeme dokazala da je odrasla, a njezini su elegantni, često minimalistički, no ipak jako trendi stylinzi za svaku pohvalu.

Na gostovanju u studiju SiriusXM slatka crnka pojavila se u crnoj haljini srednje dužine i dugih rukava s potpisom brenda Kenzo, a na nju je obula plave natikače od brušene kože s blok-petom brenda Trademark.

U istoj haljini nekoliko dana ranije viđena je i glumica Olivia Wilde koja ju je odjenula za šetnju gradom, no Olivia je šik haljinu sjajno kombinirala s trendi ravnim cipelama s malo glomaznijim potplatom.

Horizontalne prugice vječni su ljetni hit, no Kenzova haljina dugih rukava odličan je primjer kako se mogu nositi i tijekom hladnijih mjeseci.

Ovahaljina pomalo podsjeća na modele iz proljetne kolekcije modne kuće Céline čije su haljine istog kroja na prugice (kao i suknje) bile veliki modni hit proteklih mjeseci među trendsetericama, a nosile su je između ostalih Sienna Miller i Ljupka Gojić Mikić.


Sienna Miller

@teutasalon ✂️????

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on