SVI IH ŽELE

Ovo je top 10 najtraženijih modnih komada u posljednjih nekoliko mjeseci

21.10.2021 u 11:29

Bionic
Reading

Kvartalno izvješće modne platforme Lyst otkrilo je 10 najtraženijih modnih komada i dodataka u proteklim mjesecima, a kao najpoželjniji komad pokazala se Pradina torba od rafije za kojom su ludovale trendseterice tijekom ljetnih mjeseci

1. Prada torba od rafije

Na vrhu najpopularnijih ženskih proizvoda je Pradina torbica od rafije. Influencerice su tijekom cijelog proteklog tromjesečja objavljivale ove Pradine torbe na društvenim mrežama, uključujući verzije od najlonu, frotira i s kristalnim ukrasom, ali upravo su one od rafije plijenile najveću pažnju kupaca.

2. Versace Medusa Aevitas platforma sandale

Ove su sandale nosile brojne poznate ljepotice od Ariane Grande preko Beyoncé do Due Lipa, a to je još jedan dokaz da se nekad popularne platforme polako ali sigurno vraćaju na modnu scenu pa ne čudi što su se našle na drugom mjestu najtraženijih komada.

3. Bottega Veneta frotirne natikače

Prošle godine u početku pandemije i lockdowna, kad smo ionako svi boravili unutra svoja četiri zida, najtraženiji su bili praktični i udobni komadi odjeće i obuće. Tako su ravne natikače, pogotovo one s potpisom njemačkog Birkenstocka bile najpoželjnija obuća. No sada kupci traže evoluirane siluete i stilove natikača, a must have su frotirne šlape Bottega Veneta.

4. Nike React Vapor NXT tenisice

Nike tenisice koje nosi tenisačica Emma Raducanu četvrti su must have ženski proizvod, a potraga za tenisicama s Nikeovim potpisom porasla je 86% nakon što je tinejdžerka osvojila naslov na US Openu.

raspoložena vojvotkinja

[FOTO] Dobro raspoložena Kate Middleton u teniskom 'okršaju' s teniskom senzacijom Emmom Raducanu opet pokazala istrenirane noge

Pogledaj galeriju

5. JW Anderson chain loafer natikače

Još jedne natikače koje su se našle među top 10 su i one sa zatvorenim prednjim dijelom i predimenzioniranim zlatnim lancem brenda JW Anderson.

6. Balenciaga Le Cagole torba

Četvrtasti oblik torbe poznate Balenciagine moto torbe iz 2000-ih izmijenjen je i sad ima zakrivljenu siluetu, no zadržava mnogo Balenciaginih prepoznatljivih detalja koji joj daju opušten, ali chic look: zakovice, patentni zatvarači, pletenice i ogledalo u obliku srca. Le Cagole je savršen nostalgičan komad zbog kojeg svaki stajling izgleda više cool pa se zasluženo našla na 6. mjestu top komada.

7. Jacquemus La Maille Pralù kardigan

Ovaj minijaturni kardigan sa zanimljivim detaljem u obliku metalne kopče ima pozamašan broj poklonika. Kendall Jenner nosila ga je tijekom Jacquemusove revije jesen/zima 2021., Hailey Beiber u srpnju je u njemu pokazala casual look izvan piste, a tijekom ljeta prošetala ga je i Megan Fox.

8. Roxanne Assoulin set narukvica

S ponovnim otvaranjem nekih festivala primijećenim tijekom prošlog tromjesečja, nakit od perli bio je apsolutni hit pa su pretraživanja za njim porasla za 229%. Set narukvica Roxanne Assoulin nalazi se na popisu najpoželjnijeg nakita dok je ogrlica Eliou Circus najpoželjnija u muškoj kategoriji nakita.

9. Totême vesta na prugice

Veste na prugice jesenski su hit, a nijedna nije ljepša a ni poželjnija od one s potpisom brenda Totême.

10. Emma Brewin bucket kapa

Krzneni šešir Emme Brewin zatvara ženski popis top 10 najpoželjnijih komada.

Top 10 muških komada

Na popisu najpopularnijih muških proizvoda nalaze se tensiice Yeezy i to im je pošlo za rukom dva uzastopna tromjesečja. Tenisicama s pjenom Yeezy u trećem tromjesečju ove godine broj pretraživanja porastao je za 411%. Povećanje je potaknuto izdavanjem dvije nove boje, kao i stalnim porastom potražnje za obućom od gume i smole.

  1. Adidas YEEZY foam runner tenisice
  2. Oakley Radar® EV Path® sunčane naočale
  3. Prada Cloudbust Thunder tenisice
  4. Telfar shopping torba
  5. ERL jakna od perja
  6. Valentino VLTN majica
  7. On Running Cloud tenisice
  8. Jacquemus Le Bob Gadjo kapa
  9. Eliou Circus beaded ogrlica
  10. Pangaia text print sweatshirt majica