VENERA U BLIZANCIMA

Ovo nije vrijeme za prisne odnose, već za površne, kratke spojeve

15.07.2017 u 08:14

Bionic
Reading

Venera, planet ljubavi, zabave i estetike, ove godine plovi Blizancima od 4. do 31. srpnja. Ovo je razdoblje povoljnije za površna prijateljstva i kratke spojeve nego za duboke nivoe intimnosti

Dobar je trenutak da upoznate nekog (ili nekoliko njih) i družite se s njim u raznim situacijama, ne preuzimajući veće odgovornosti. Do kraja srpnja razvit ćete ležeran odnos i utvrditi želite li ga prebaciti na viši nivo.

Loša je strana Venere u Blizancima ćudljivost i površnost u prisnim odnosima. U udvaranju ćete biti nedovoljno uporni, vjerujući da vas čekaju brojne druge mogućnosti ako vas trenutni predmet žudnje odbije.

Tijekom ovog planetarnog tranzita prijateljski će odnosi cvjetati. Ljudi će biti druželjubivi, zabavni i duhoviti. Vodit će mnoge ležerne razgovore i nepretenciozne rasprave, doživljavajući stvari manje ozbiljno nego inače.

Pazite kamo gurate nos

Svi će htjeti iskusiti širok spektar aktivnosti, glatko kliziti s mjesta na mjesto, bez dugog zadržavanja i upetljavanja. Brzo i površno informiranje imat će prednost nad dubokim proučavanjem materije. Svi su u potrazi za zabavom i u bijegu od teških tema.

Dok bude nosila blizanački pečat, Venera potiče radoznalost i navodi ljude da guraju nos gdje treba i gdje ne treba. Obilazit ćete izložbe ili koncerte suprotne vašem ukusu i pristupati ljudima kakve inače izbjegavate. U ovom će vas razdoblju zanimati što ih motivira i što imaju reći.

Tijekom ovog tranzita Venera će biti najsklonija Blizancima, Vagama, Vodenjacima, Ovnovima i Lavovima, dok će Djevicama, Strijelcima i Ribama podariti prevelik apetit i dvojben ukus za šminkanje i odijevanje.