MERKUR U LAVU

Bit ćete skloniji svađama, a najveća šteta prijeti Bikovima, Škorpionima i Vodenjacima

13.07.2017 u 12:43

Bionic
Reading

Merkur u vatrenom Lavu do 25. srpnja pojačava samouvjerenost u komunikaciji. Pod utjecajem ovog planetarnog tranzita, mnogi će od vas nastupiti prodornije i autoritativnije nego inače

Neće se raditi samo o uvjerenju da ste u pravu, nego i o stavu da vam ono što želite pripada čak i ako niste u pravu.

Merkur u Lavu ulijeva toplinu, strast, zanos i autentičnost u ophođenju. Utječe ne samo na izbor riječi i ton glasa, nego i na izraze lica i govor tijela. Zahvaljujući vrućem lavljem pečatu, vaše će poruke proizvoditi jak učinak na sugovornika, bilo u pozitivnom, bilo negativnom smislu.

Intenzitet kojim sada komunicirate mogao bi navesti nekoga da se zaljubi u vas ili da vas zamrzi. Izgledan je porast učestalosti prepirki jer će obje strane ustrajati na svojim argumentima. Bit ćete skloni dodavati ulje na vatru zapaljivim izjavama, teškim riječima i grimasama. Uočite li da razgovor ili korespondencija vodi prema svađi, predlažemo da taktički napravite korak natrag i barem odglumite slaganje sa sugovornikom.

Lav je vrlo kreativan i izražajan znak pa će autori, umjetnici, glumci, glazbenici i dizajneri biti u dobroj formi. Tkogod nastupa u javnosti, unijet će u svoju izvedbu notu dramatičnosti koja nikog neće ostaviti ravnodušnim - neke će oduševiti, a drugima ići na živce.

Merkur u Lavu prijeti napraviti najveću štetu Bikovima, Škorpionima i Vodenjacima, dok će olakšati komunikaciju i kretanje u prometu Ovnovima, Strijelcima, Blizancima i Vagama. Utjecaj na same Lavove bit će promjenjiv i proturječan.