S ANTI-AGE EFEKTOM

Ovo su tajne nove jesenske frizure Kate Middleton, a odlično joj pristaje

13.09.2023 u 14:37

Bionic
Reading

Nisu se samo slavne ljepotice poput Amal Clooney, Zendaye i Dakote Johnson odlučile ove jeseni za promjenu, već i jedna od najpopularnijih članica britanske kraljevske obitelji, Kate Middleton

Zgodna princeza od Walesa ponovno je sve očarala svojim fantastičnim stajlingom za posjet muškom zatvoru u Surreyju kako bi podržala dobrotvornu organizaciju za borbu protiv ovisnosti.

Uvijek stajliš supruga princa Williama bila je mamac za poglede u još jednom besprijekornom stajlingu za koji je zaslužila samo najbolje ocjene.

Plavo odijelo s potpisom kuće Alexander McQueen, odnosno sako naglašenih ramena i hlače mrkva kroja, pokazalo se odličnim izborom, a spojila ga je s bijelim T-shirtom i tamnoplavim salonkama Gianvita Rossija.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK / ZUMA PRESS / JAMES WHATLING / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

No pozornost je i bezbrojne komplimente izazvala njezina nova frizura: slojevito šišanje dalo joj je volumen, a suptilni pramenovi punoću.

Princezin frizer, naime, nije posvijetlio samo dio uz lice i pramenove gornjeg dijela kose, već i slojeve ispod kako bi se postigli punoća i lijep sjaj.

Osim toga, poseban su šarm dali blagi valovi te trendi 'zavjesa' šiške, pa je na kraju Kateina kosa bila stilizirana u tzv. modernom 'leptir' stilu, pomalo nadahnutim 90-ima.

Ova frizura, koja u trenu skida godine s lica, savršena je opcija za kosu srednje duljine, ali i onu dugu, te je vrlo laskava i lako se prilagođava obliku lica, ovisno o tome kako se slojevi nose, više ili manje dugački ili čak sa šiškama.