GOD SAVE THE QUEEN

Pank se uvukao na kraljevske dvore: Princeza Charlene od Monaka obrijala pola glave

17.12.2020 u 00:11

Bionic
Reading

Supruga princa Alberta, poglavara kneževine Monako, sudjelovala je u srijedu u podjeli božićnih poklona, a za ovo događanje dramatčno je promijenila izgled. Uobičajenu bob frizuru 42-godišnje Charlene zamijenila je 'Half-Hawk' frizura, odnosno obrijan zatiljak i jedna strana glave

Za podjelu darova djeci Monaka princeza Charlene je odjenula zlatno-crnu kombinaciju odjeće, koju je upotpunila šljokičastom zlatnom maskom za lice.

S novom frizurom Charlene se pojavila i ranije tijekom dana na krštenju broda koji nosi ime njezine kćeri, princeze Gabrielle, ali je tom prigodom novu frizuru sakrila crnom beretkom.

Jedan je sudionik krštenja broda izjavio za časopis People da se izbliza i pod beretkom moglo vidjeti da su joj sljepoočnica i potiljak potpuno obrijani, a novi izgled monegaške princeze sudionici ovih događanja opisuju kao 'bizaran pank stil' i 'apsolutno iznenađenje'.

  • +7
Princeza Charlene s novom frizurom Izvor: Profimedia / Autor: POOL Bruno Bebert/Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Princeza Charlene ove je godine već eksperimentirala s novim frizurama pa se u jednom trenutku pojavila s dječjim šiškama.

Otkako se povukla iz plivanja 2007. godine, predstavnica Južnoafričke republike na Olimpijskim igrama u Syneyu 2000. godine nosila je uglavnom frizure s kosom do ramena.

Podjela darova je zbog pandemije koronavirusa priređena umjesto godišnjeg božićnog domjenka kraljevske obitelji u Palači, tradicije koju je započela majka princa Alberta, princeza Grace.

'Monako je po mnogim pitanjima doista selo. Svatko svakog pozna, svi znaju tko su kome otac i majka. Ova božićna tradicija u Palači koju su započeli Rainier i Grace njeguje vezu između cijele zajednice. Biti u Palači, upoznati princa i prisustvovati zabavi, to je nešto čemu se kao dijete radujete cijele godine. A onda, kad postanete roditelj, radujete se tome što ćete to podijeliti sa svojom djecom', objasnio je ranije za časopis People jedan od pripadnika osoblja Palače.

Na podjeli darova uz princezu Charlene su bili Djed Božićnak oklopljen štitnikom za lice, princ Albert i njihovi blizanci princ Jacques i princeza Gabriella, koji su upravo proslavili šesti rođendan.