MODNA PETICA

Penelope Cruz nikad ljepša, ali ni izazovnija

05.02.2016 u 09:33

  • +4

Penelope Cruz

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska glumica ovih dana ima pune ruke posla zbog promocije nastavka filma 'Zoolander', a svakim pojavljivanjem izgleda sve zanosnije u prelijepim haljinama

Za premijeru filma u Londonu, izazovna Penelope sve je osvojila u zlatnoj haljini Atelier Versace kojom je istaknula obline.

Večernjom ženstvenom haljinom istaknula je vitku liniju, posebno zbog nabranog materijala na struku. Duga do poda sa seksi izrezom postrance u donjem dijelu, zlatna se kreacija presijavala svakim pokretom slavne glumice i također decentno pokazivala dekolte pa i leđa zahvaljujući izrezima i tankim naramenicama.

Španjolska je zvijezda raspustila dugu smeđu kosu, naglasila smeđe oči šminkom, a uz haljinu je odabrala i zlatne štikle s remenčićima. Četrdesetjednogodišnja Penelope tako je potpuno zasjenila ostale kolege na premijeri - Bena Stillera, Willa Ferrella, Christine Taylor, Kristen Wiig, Owena Wilsona pa i dizajnericu Millie Mackintosh koja je mamila poglede u seksi haljini te možda pokazala malo previše - grudi sa strane, duge noge pa i stražnjicu u jednom nezgodnom trenutku. Ona bi mogla ponešto i naučiti od Penelope Cruz jer su obje imale izazovne haljine, ali španjolska diva definitivno bolje zna što je ženstveno i izazovno s mjerom.