PRIVLAČE POGLEDE

Pet bezvremenskih trendova koji će biti 'in' i u mjesecima pred nama

28.07.2024 u 07:32

Bionic
Reading

Trendovi se ciklički mijenjaju iz godine u godinu, pa smo već doživjeli povratak u neka prošla razdoblja, no modni znalci itekako su svjesni toga da su određeni komadi uvijek aktualni te ih vrijedi imati u garderobi

Moda definitivno nije slijepo praćenje svakog trenda i posjedovanje svih it komada koji se pojavljuju na sceni. Dapače, trendovi su tu samo kako bismo eksperimentirali njima i isprobavali nove kombinacije, uz njihovo vješto integriranje u svoj modni stil.

Prisjetili smo se bezvremenskih komada u koje se kunu fashionistice, iako u ovom trenutku nisu baš najvrući must have proizvodi.

Evo koji su ljetni komadi uvijek aktualni:

Lagane kratke hlače

Iako svi govore o capricama ili bermudama kao velikim povratnicima na modnu scenu, pomalo zapostavljeni komad uvijek izgleda chic i ženstveno.

IZVRSNA PRILIKA

Ovih sedam haljina iz Zare košta manje od 10 eura

Pogledaj galeriju

Da, radi se o hlačicama, primjerice od omiljenog lana, a odlično izgledaju i u casual, ali i u večernjoj varijanti. Modna influencerica Claire Rose Cliteur zna da su svijetle lanene kratke hlače bezvremenske i rado ih nosi i ovoga ljeta. Možete ih upariti i s tenisicama Samba i T-shirtom, ali i s espadrilama na punu petu ili npr. mule natikačama, te ćete sigurno dobiti brojne komplimente za svoj stajling.

Dugi prsluci

Dugi prsluci nisu možda toliko in u ovom trenutku, no itekako su chic i odlično izgledaju u kombinaciji s udobnim hlačama ili suknjama od nekog lepršavog materijala. Lijepo, ženstveno i praktično!

Loaferice

Ravna obuća poput balerinki i dalje je veliki hit, ali i klasične loaferice mogu djelovati jednako ženstveno i elegantno ako se ne radi o nekoj chunky varijanti. Madina Arčakova pokazala je na svom profilu na Instagramu kako izgledaju ovakve cipele u kombinaciji s plisiranim hlačama u office core modnoj varijanti.

Duge plisirane suknje

Klasična plisirana suknja maxi duljine pravi je evergrin, kao što pokazuje modna influencerica Fleur Raffan, a jednako dobro pristaje uz bandeau topove ili asimetrične majice koje otkrivaju jedno rame.

Mom jeans

Nekad omiljene mom jeans svoju su titulu popularnog modela ustupile baggy i boot cut trapericama ili capricama. Ipak, mom jeans bezvremenski je trend te odlično izgleda i kad se spoji s elegantnijim komadima poput sakoa ili košulja. Influencerica Marine Diet jako dobro zna kako nositi ovakve modele pa vas može nadahnuti. U svakom slučaju, ako se osjećate dobro u njima, slobodno ih nosite i ovoga ljeta.