ČEKA S OBJAVOM

Pippa je zaručena već tri mjeseca?

02.09.2013 u 08:39

Bionic
Reading

Mlađa sestra Kate Middleton navodno se zaručila u lipnju, ali je zbog sestrinog porođaja čekala s objavom te vijesti. Njezin je izabranik Nico Jackson, a par je zajedno već šest mjeseci

Pippa Middleton se, čini se, zaručila za svog dečka Nicu Jacksona, inače burzovnog mešetara, a očekuje se da će vijest biti službeno objavljena nakon njezina 30. rođendana, sljedećeg petka. Mnogi su, piše MailOnline, pretpostavljali da će vijest biti objavljena u lipnju, neposredno prije turnira u Wimbledonu. Sve je to dovelo do glasina da će vojvotkinja od Cambridgea uzvratiti uslugu i na vjenčanju biti djeveruša

svojoj sestri.

Par, koji je šest mjeseci u vezi, navodno je odgađao vijest o zarukama zbog porođaja Kate Middleton.

'Pippa bi boljela vidjeti Kate kako ide prema oltaru jer je sada njezin red za vjenčanje iz bajke. Nije bila sigurna je li Nico pravi muškarac za nju. Oni se međutim dobro slažu. Svi su sretni zbog nje', izjavio je njezin prijatelj.

'Još nije jasno hoće li joj Kate biti djeveruša. Svi znaju koliko su sestre bliske, ali to još nije dogovoreno. Pippino će vjenčanje biti događaj, ali ako Kate bude djeveruša, onda će to biti događaj sezone', dodao je izvor tvrdeći da Pippa najviše voli kod Nica to što je opušten u društvu njezinih roditelja.

Pippa je ranije bila u vezama s muškarcima iz viših društvenih slojeva, uključujući investicijskog bankara Jamesa Matthewsa te bankara i bivšeg igrača kriketa Alexa Loudona. Jackson međutim vuče porijeklo iz srednje klase, navodi MailOnline.

Na fotografijama snimljenima ovog ljeta na Wimbledonu Pippa i Jackson izgledaju jako zaljubljeni. Vjeruje se da su se upoznali u jednom londonskom noćnom klubu. U ožujku se par odmarao u švicarskom odmaralištu St. Moritzu, a mjesec dana ranije snimljeni su na otoku Mustique, na odmoru u društvu Kate, Williama i ostatka obitelji Middleton.