ljetu još nije kraj

Pjevačica grupe Magazin još uvijek uživa u morskim radostima i pokazuje se u zanimljivom kupaćem kostimu

08.09.2020 u 23:30

Bionic
Reading

Simpatična Splićanka već je deset godina pjevačica grupe Magazin a uskoro će postati i najdugovječnija pjevačica jedne od naših najpopularnijih grupa zabavne glazbe. Zgodna i vrckasta Andrea Šušnjara ovih je dana fanove počastila s nekoliko fotografija na kojima je smjelo pokazala svoje adute na plaži

Često kritizirana zbog svojih modnih kombinacija, velika ljubiteljica jednodijelnih kupaćih kostima, kupala se i sunčala tijekom zadnjih tjedana u Omišu, na Visu i Splitu te je i ove godine pokazivala svoju kolekciju badića. Suvišno je reći da su obožavatelji i ovoga puta oduševljeni, pa su Andreu Šušnjaru zasuli pozitivnim komentarima, osobito zbog zadnjih fotografija na kojima pozira u badiću cvjetnog motiva s prorezom na trbuhu.

Na svoju kratku kosu nedavno je dodala ekstenzije, a uz novu pjesmu 'Samo da se zna (jaka sam ti ja)' stigao je i novi imidž kojeg je osmislila u suradnji sa splitskom umjetnicom Oljom Einfalt. Pjevačica je izjavila da glazbeni spotovi i scena umjetnicima daju slobodu, ali da se ne može zamisliti da privatno nosim scenske kostime. Najbolje se osjeća u casual varijantama, trapericama, majici i šilterici, dok će za večer odjenuti kratke koktel-haljinice.

View this post on Instagram

#summervibes #vitaminsea #mermaidlife #beachlife 🏖🏝🌊

A post shared by Andrea Šušnjara (@andreasusnjara_official) on

Pjevačica vitku liniju zahvaljuje genima, ali i prehrani. 'Velika sam ljubiteljica japanske kuhinje i sushija. Kuhati znam, ali ništa komplicirano, živim sama pa većinom jedem vani jer nemam kada ni za koga kuhati na veliko, iako mi je ova koronakriza došla kao kulinarska škola jer sam malo više kuhala i spremala te samim time i unaprijedila znanje', ispričala je nedavno za Večernji list.