I BEZ TRUNKE ŠMINKE

Plus size ljepotica zablistala u nikad oskudnijem bikiniju

09.11.2016 u 06:01

Bionic
Reading

Ashley Graham opet je zagolicala maštu obožavatelja i samo jednom fotografijom dobila tisuće lajkova

Poznata plus size ljepotica, koja na Instagramu ima nevjerojatnih 2,7 milijuna obožavatelja, odlučila se opet fotkati u minijaturnim bikiniju i pokazati raskošne obline po kojima je toliko poznata.

Prepuna samopouzdanja i neopterećena mišljenjem drugih, Ashley se uspješno probila u modnoj industriji i postala jednom od najpoznatijih modela većeg konfekcijskog broja na svijetu.

Svojim pozitivnim razmišljanjima o prirodnom izgledu privukla je mnoge obožavatelje koji uvijek imaju riječi hvale za njezine motivacijske poruke.

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)


Ovaj je put slavna ljepotica objavila fotografiju u crnom kupaćem kostimu. Dvadesetdevetogodišnja manekenka obožavatelje je oduševila prirodnom ljepotom, ali i licem bez trunke šminke.

Selfie koji je objavila na Instagramu otkriva njene bujne grudi, ali i minijaturne gaćice pa ne čudi da je u samo nekoliko sati dobila preko 60 tisuća lajkova

Sultry✔️ Hot Pink✔️✔️ Leopard✔️✔️✔️ coming soon! #ashleygrahamlingerie X @additionelle #sizesexy

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)


Njezina karijera vrtoglavo se počela razvijati nakon što je bila prva plus size manekenka koja je krasila naslovnicu u kupaćem kostimu poznatog časopisa Sports Illustrated. Nakon toga se čak prošetala pistom u donjem rublju tijekom Tjedna mode u New Yorku, a u modnoj kampanji za popularni high street brend H&M prvi je put sudjelovala u klasičnom snimanju, izvan kategorije za punašnije žene.

??☀️??

Fotografiju objavljuje A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)