OLIVIA PALERMO

Pokorila Pariz: Modna ikona ponovno pokazala fantastičan osjećaj za stil

03.07.2019 u 11:35

Bionic
Reading

Američka modna ikona Olivia Palermo ovih dana uživa na Tjednu mode u Parizu gdje ne prestaje oduševljavati svojim stajliš outfitima

Zgodna trendseterica velika je modna inspiracija za mnoge fashionistice koje se ne prestaju diviti njezinim razigranim stajlinzima.

Tajna Olivijinog stila je u nepogrješivim kombinacijama skupocjene dizajnerske odjeće, ali i svima pristupačnih 'high street' komada.

'Već u ranoj dobi mama me je uvjerila kako je važno uvijek biti pravilno obučen kada napuštaš dom, bez obzira na doba dana. Čak i ako govorimo o odlasku do zračne luke, dućana ili odlaženju u cik zore, želite izgledati i osjećati se najbolje', otkrila je u jednom intervjuu Olivia koja godinama ne silazi s top ljestvica najbolje odjevenih dama svijeta.

  • +22
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Modna ikona pojavila se na pariškom Tjednu mode gdje je briljirala u nekoliko fantastičnih outifita, a doista je teško reći koji je ljepši.

  • +3
Olivia Palermo Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je obično viđamo u vedrim bojama i uzorcima, lijepa Olivia je pokazala i kako odlično nosi klasični minimalizam, odnosno vječnu kombinaciju crne i bijele.

Lijepa Olivia odlično je izgledala u kožnim hlačama koje je spojila s bijelom majicom i zanimljivim sakoom, a ništa manje zanimljivo nije izgledala niti na modnoj reviji poznatog brenda Tod's čije elegantne kreacije obožavaju mnoge slavne dame među kojima i Kate Middleton.

OLIVIA PALERMO

Kao s reklame: Modna ikona stilski se uskladila s prezgodnim suprugom

Pogledaj galeriju

Na toj se modnoj reviji omiljena influencerica pojavila u prekrasnoj crnoj haljini naglašenog struka i u društvu svog markantnog supruga, njemačkog manekena Johannesa Hueblea.

Olivia Palermo je bila mamac za poglede i na modnoj reviji Diora gdje je prošetala elegantnu kombinaciju s potpisom ove modne kuće. Efektni šareni uzorak lijepoj je modnoj ikoni pristajao kao saliven, a tip top skockana Amerikanka ovaj je cool stajling začinila Diorovim sling back balerinkama.

Inače, Olivia i Johannes su ovoga vikenda proslavili petu godišnjicu braka, a na glasu su kao jedan od najbolje odjevenih parova.