RAJ ZA OČI

Pokušajte skinuti pogled s ovog tijela

21.08.2013 u 09:12

David Beckham za HM

Izvor: Promo fotografije / Autor: HM

Bionic
Reading

Tijelo Davida Beckham izgleda doista besprijekorno, a slavni nogometaš to svakako zna pokazati. Na radost njegovih brojnih obožavateljica, David se ponovno skinuo za novu kolekciju H&M-ovog donjeg rublja te pokazao gotovo sve

Poznati nogometaš David Beckham skinuo je gotovo sve sa sebe za potrebe nove reklamne kampanje za H&M-ovu jesensku kolekciju. Tridesetsedmogodišnji David pokazao je da mu je tijelo i dalje besprijekorno mišićavo, a pločice na trbuhu postojane, te je trčeći samo u maslinasto zelenim boksericama dokazao da je u vrhunskoj formi, pa je čak zaigrao nogomet i zaplivao.

Kratak pogled iza kulisa snimanja reklame, koju je režirao Guy Richie, dostupan je na Yotubeu, a H&M je fotografijom objavljenom na Instagramu najavio skorašnji dolazak nove linije donjeg rublja s potpisom slavnog nogometaša. Osim isklesanog tijela i zavidne forme, suprug Victorije Beckham pokazao je čitav niz tetovaža koje krase njegovo atletsko tijelo.

'Sviđa mi se sportski štih koji krasi nove komade donjeg rublja u liniji Bodywear. Potkošulje, donji dijelovi pidžame i lagane pamučne majice inače su moji omiljeni odjevni predmeti, tako da znam da ću ih sigurno nositi iduće sezone. Bilo je odlično snimati u staromodnoj svlačionici East Enda, bilo je to kao da sam se vratio korijenima', izjavio je David.