LOOK ZA PETICU

Poput filmske dive: Lijepa Zrinka Cvitešić očarala u zanimljivoj haljini

10.04.2019 u 11:01

Bionic
Reading

Modno događanje pod nazivom Zagreb Fashion Destination održano je u Tvornici kulture, a mnogi poznati nisu propustili pogledati novitete domaćih dizajnera

Među gostima nije manjkalo poznatih lica, a jedna od najzapaženijih uzvanica bila je naša hvaljena glumica Zrinka Cvitešić koja gradi impresivnu karijeru i u inozemstvu.

  • +21
Zagreb fashion destination Izvor: Promo fotografije / Autor: Mateja Vrčković

Kao i obično, u lijepu se Karlovčanku, koja je prošle godine proslavila 20 godina karijere, gledalo na crvenom tepihu.

Zrinka Cvitešić Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX

Zgodna brineta, koja je nekoliko godina u sretnoj vezi s našim poznatim nogometašem Nikom Kranjčarom, oduševila je svojim izdanjem odlučivši se za minimalističku tamnozelenu haljinu s crnim detaljima koju je podignula crnim kožnatim gležnjačama i klasičnom torbom.

  • +4
Fashion Guru - Zrinka Cvitešić Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL

Lijepa 39-godišnja glumica svoju je prirodno valovitu kosu, koja je njezin zaštitni znak, kulerski stilizirala na jednu stranu, a make up joj je bio diskretan.

Osim prelijepe Zrinke, drugu večer ZFD-a nisu propustile ni Ana Rucner, Sandra Bagarić, Anita Dujić, Andrea Andrassy, Tara Rosandić, Sementa Rajhard, Petra Kurtela, Ana Begić Tahiri te mnoga druga poznata lica.

Zrinka se u jednom ranijem intervjuu prisjetila kako se zaljubila u glumu.

'Kad sam imala 18 godina, od tadašnjeg dečka dobila sam na poklon kazetu na kojoj je Rade Šerbedžija govorio i pjevao poeziju. Od tog trenutka čini mi se da za mene više nije postojao izbor što ću raditi u životu', izjavila je tada.

  • +14
Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar u zagrljaju nakon premijere predstave Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Inače, poduzetna glumica se uspješno upustila i u novi pothvat, maslinarstvo.

Sortno ekstra djevičansko maslinovo ulje iz njezina bračkog maslinika na međunarodnom skupu maslinara Mediterana 'Maslina i intrada 2019' u Splitu je nedavno osvojilo zlatnu medalju te povelju 'Cvit masline' za promicanje maslina i maslinovog ulja kroz kulturu.