U NEW YORKU

Poslovna elegancija Kolinde Grabar-Kitarović i bluza koja se s lakoćom kombinira sa svime

28.09.2024 u 21:20

Bionic
Reading

Bivša predsjednica sudjelovala je na Concordia summitu, koji je okupio impresivnu grupu žena, a Kolinda Grabar-Kitarović dobila je priliku podijeliti svoja razmišljanja o jačanju europske suradnje. Na svojim izlaganjima Kolinda ni ovoga puta nije propustila i da modno briljira

Na svom Instagram profilu bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pohvalila se svojim novim putovanjem i to 'preko bare'. Na poziv Concordia summita dobila je priliku u New Yorku podijeliti svoje mišljenje na neke važne teme, ali i susresti se s nekim, kako je napisala, izvanrednim ženama poput Laure Chinchille, Henriette Fore, Melanne Verveer, Marije Fernande Espinose i Telme Ortiz.

Kolinda je sudjelovala i na panelu, za koji nije, kada je riječ o modi, previše toga prepustila slučaju. Odlučila je odigrati na kartu udobnosti i elegancije i nije pogriješila.

Izvor: Profimedia / Autor: Darla Khazei/INSTARimages/ Image Press Agency / Alamy / Alamy / Lev Radin / Zuma Press / Abaca Press / Alamy / Alamy / Ron Adar, M10s / Zuma Press / Greg Allen / Alamy / Alamy / Profimedia

Bivša hrvatska predsjednica odabrala je klasični model crnih hlača uz koje se savršeno uklopila neobična bluza, malo uzdignutog ovratnika, s neobičnim printom i 3/4 rukavima.

Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Profimedia / Autor: John Lamparski / Getty images / Profimedia

U istoj, nježnoljubičastoj boji, bile su i salonke s efektnom kopčom kojima je podigla cijelu kombinaciju. Ovoga se puta umjesto raspuštene kose odlučila za frizuru koju je često nosila u vrijeme dok je bila predsjednica Republike Hrvatske.

Osim crveno nalakiranih noktiju tu su bile i upečatljive, viseće, zlatne naušnice kojima je zaokružila cijeli stajling.